A treia ediție RELIEF s-a încheiat duminică pe scena Teatrului Excelsior, sub semnul lui I.L.Caragiale, reactualizat de adolescenți. Șase dintre cele mai bune trupe de teatru tânăr din România au urcat pe scena Teatrului EXCELSIOR și au reinterpretat scene din opera dramaturgului român, la care au lucrat în timpul celor 4 zile de laborator. Textele de pornire alese de ei au fost „Politică și cultură” (trupa AS din București, împreună cu regizorul Alex Bogdan și muzicianul Andrei Sava - Charlie) „Termitele” (Seism, Focșani, regizoarea Elena Morar și muziciana Diana Miron), „D-l Goe” (Acting UP București, regizoarea Sânziana Stoican și muziciana Sânziana Tarța), „Două loturi” (Atelierul de teatru – Botoșani, regizorul Erwin Simsensohn și coregrafii Bogdan Boantă & Andra Gheorghe - Cocuța), „Lungul nasului” (3,14 – Buzău, regizorul Dragoș Mușoiu și muzicianul Tibor Cári) și „Românii verzi” (AICI Constanța, regizorul Vladimir Anton și Letiția Vlădescu). Scrierile lui Caragiale au fost reactualizate prin filtrul contemporan al adolescenților și sintetizate în momente dinamice de comedie și musical, de câte 15-20 de minute fiecare, care au făcut deliciul sălii. 
 
Festivitatea de încheiere a fost și una de premiere. Timp de trei zile, actorii Gheorghe Ifrim, Vlad Logigan și Mihaela Sîrbu, juriul RELIEF, au urmărit reprezentațiile celor șase trupe și au ales cel mai bun spectacol de teatru tânăr al ediției. Premiul secțiunii competiționale a RELIEF, în valoare de 8.000 de lei, oferit de Teatrul EXCELSIOR, a revenit trupei Acting UP - București pentru spectacolul „Amintiri fantomă”, de Diana Mănăilă. 
 
Amfitrion al Galei a fost actorul Alex Bogdan.  
 
 
***
Dedicat liceenilor, RELIEF este primul proiect din România gândit să prezinte publicului bucureștean atât produsele unui portofoliu cât și rezultatele creative ale unui laborator intensiv de patru zile. RELIEF creează un context prielnic experimentului sub presiune, un context care își propune să dezinhibe și să elibereze spiritul creator, toate acestea însă sub îndrumarea unor profesioniști.