13 povești noi. 7 tipărituri. 10 fotografi. După un an de documentare și teren, Centrul de Fotografie Documentară editează, developează, procesează, machetează.
 
În lucru: 13 povești noi, 7 mini cărți foto (dintr-o lovitură) în prima colecție de cărți de fotografie documentară din România și încă o premieră la noi, primul proiect de grup de fotografie documentarărealizat exclusiv de fotografe.
 
În premieră la Amural [A4] Festival Vizual: am expus imagini din proiectele fotografilor câștigători ai burselor oferite de Centrul de Fotografie Documentară.
 
Centrul de Fotografie Documentară este proiectul unui grup de fotografi pasionați de fotografia documentară, care și-au propus să grupeze într-o arhivă digitală, alături de propriile proiecte, tot ce consideră reușit în fotografia documentară românească. Inițiatorii sunt Petruț Călinescu, Ioana Cârlig, Marin Raica și Ioana Călinescu, echipele din spatele proiectelor Post-Industrial Stories, Mândrie și Beton,PeriferiaB și Zâne.

Mai multe proiecte AICI.
 
Aceste proiecte sunt co-finanțate în 2017-2018 de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN). 

Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele  programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.