Pana la finalul lunii aprilie, Asociatia Colors recruteaza voluntari pentru trei din proiectele sale derulate in Brasov si Sibiu.

Daca ai cateva ore libere pe saptamana si ai vrea sa le petreci intr-un mod util, atat pentru tine cat si pentru altii, daca iti plac activitatile in aer liber si vrei sa fii sanatos, activ si implicat, a sosit momentul sa te alaturi echipei de voluntari Colors.

Asociatia Colors ofera urmatoarele oportunitati de voluntariat:

In Brasov:
-  voluntari suport in cadrul proiectului „Coloreaza-ti comunitatea”, finantat de catre CEE Trust, care are ca scop identificarea lucrurilor pozitive si a culorilor din comunitate. Cautam persoane cu un bun spirit de orientare si organizare, cunoscatoare a orasului Brasov; activitatile de voluntariat vor avea loc dupa-amiaza si in week-end.

-  voluntari animatori in cadrul proiectului „Jocurile lui Hippo”, ce are ca scop implicarea copiilor si adolescentilor in activitati nonformale outdoor. Cautam persoane peste 16 ani, creative, pline de energie, carora le plac jocurile, teatrul si sportul; activitatile vor avea loc in week-end.

In Sibiu:
-   voluntari suport in cadrul proiectului „Coloreaza-ti comunitatea”, finantat de catre CEE Trust, care are ca scop identificarea lucrurilor pozitive si a culorilor din comunitate. Cautam persoane cu un bun spirit de orientare si organizare, cunoscatoare a orasului Sibiu; activitatile de voluntariat vor avea loc dupa-amiaza si in week-end.

- voluntari instructori in cadrul proiectului „Zona de miscare”, ce vizeaza mobilizarea varstnicilor in activitati de gimnastica de intretinere, dans si drumetii. Cautam persoane peste 18 ani, pasionate de miscare si drumetii, cu o buna conditie fizica; activitatile vor avea loc dimineata si in week-end.

Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a-si atinge potentialul lor maxim de-a lungul existentei lor. Asociatia promoveaza un stil de viata sanatos, activ si implicat in Brasov si Sibiu.

Persoanele interesate sunt asteptate sa descarce formularul de aplicare de pe site-ul plinideidei.wordpress.com si sa il trimita Asociatiei Colors pe email as_colors@yahoo.com pana la data de 30 aprilie 2010.

Pentru mai multe informatii contactati: Claudia Popa, presedinte Asociatia Colors, 0745-052151.