Vineri 19 oct. 2007, orele 13 - 15.00, reprezentantul Biroului de Informare al Parlamentului European in Romania, dna. Raluca Viviana Huluban, este Consilier pentru o zi la Biroul de Consiliere pentru Cetateni Cluj Napoca.

Cu aceasta ocazie, dna. Huluban va raspunde intrebarilor clujenilor interesati de Parlamentul European, in special, si de Uniunea Europeana, in general. Clujenii vor putea primi raspunsuri la intrebari de tipul:

•    Cum pot gasi un job sau un stagiu la Parlamentul European?
•    Cum ma pot informa despre Parlamentul European?
•    Cum pot vizita Parlamentul European?
•    Care sunt atributiile deputatilor europeni?
•    De ce sa votez la alegerile europarlamentare?
•    Cum functioneaza si ce rol are Parlamentul European?
•    Cine reprezinta Parlamentul European in Romania?
•    Cine sunt candidatii romani la Parlamentul European?

dar si la orice alte intrebari legate de Parlamentul European, alegerile europarlamentare si Uniunea Europeana.
Persoanele interesate sunt asteptate sa se inscrie la telefon: 590 884, email: info@birouldeconsiliere.ro sau la sediul BCC pe str. V. Alecsandri nr. 1 intre orele 9 si 17.
Termen limita pentru inscrieri: 17 oct. 2007, ora 17.00.

- - - - -

Programul Consilier pentru o zi a fost conceput de Biroul de Consiliere pentru Cetateni pentru a facilita legatura directa dintre clujeni si personalitati publice / reprezentanti ai unor institutii relevante pentru clujeni. Pana acum s-au succedat ca voluntari la BCC: dl. Vasile Puscas (expert in probleme legate de UE), dna. Lisa Heilbronn (Consul al Statelor Unite in Cluj), dl. Calin Platon (Subprefect) si dl. Janos Boros (Viceprimar).
Biroul de consiliere pentru cetateni se implica activ, in parteneriat cu Biroul de informare al Parlamentului European, in informarea clujenilor cu privire la PE, alegeri si importanta votului la alegerile europarlamentare.
Biroul de Consiliere pentru Cetateni este o organizatia non profit constituita pentru a contribui la cresterea calitatii vietii clujenilor prin oferirea de servicii gratuite de informare si consiliere.