Camera Deputatilor, prin Comisia de Administratie Publica, Amenajarea Teritoriului si Echilibru Ecologic si Asociatia Green Revolution va invita la conferinta Apa si Canal, ultima din seria de conferinte a proiectului "Parlamentul Verde" – Palatul Parlamentului isi reduce amprenta de carbon.

Conferinta va avea loc joi, 25 iunie, orele 10.00, Sala Spiru Haret, intrarea A3S2 – Izvor, Palatul Parlamentului



Dezbaterea va reuni reprezentanti oficiali ai administratiei imobilului, ai companiilor din domeniu si ai societatii civile, sub egida doamnei Sulfina Barbu, Presedinte al Comisiei de Administratie Publica, Amenajarea Teritoriului si Echilibru Ecologic. Acestia vor discuta cifrele actuale ale consumului si risipei de apa si a retelei de canalizare din Palatul Parlamentului. Solutiile tehnice care pot fi implementate pentru limitarea consumului si statii de epurare a apei in interiorul Palatului Parlamentului vor fi expuse in cadrul conferintei. 

Ce sisteme eficiente de alimentare cu apa pentru reducerea pierderilor pe retea, de inlocuire a conductelor si de recirculare a apei pot fi implementate intr-o cladire care consuma cat un oras precum si ce furnizori de consumabile pentru statii de tratare a apei pot fi implicati in proiect, aflati joi, 25 iunie.

Palatul Parlamentului isi reduce amprenta de carbon

Dezbaterile “Parlamentul Verde” au trei teme majore, energie (11.06), deseuri si consumabile (18.06) si apa si canal (25.06).

Proiectul “Parlamentul Verde” are ca scop eficientizarea, reducerea consumului de energie, apa, consumabile si reducerea cantitatii de deseuri produse de cladirea cu cea mai mare amprenta de carbon din tara. Implementarea unui set de actiuni pentru inverzirea cladirii, un program de informare a angajatilor Palatului Parlementului si a demnitarilor si demararea primului audit energetic pentru cladire.

Din masuri interne de siguranta, va rugam odata cu confirmarea sa ne transmiteti si numarul si seria de buletin, pana pe 23.06.2009, orele 17, la:

Karin BUDRUGEAC, karin.budrugeac[at]greenrevolution.ro, tel: 0728 051 780

Pentru mai multe detalii despre proiectul Parlamentul Verde, pe www.greenrevolution.ro