Fundatia Copii in Dificultate (CiD), organizatie non-profit, desfasoara proiectul "Cand ajuti, cineva zambeste", sustinut de agentia Next Advertising.

Prin intermediul acestui proiect fundatia urmareste sa stranga 100.000 lei pentru a continua ingrijirea copiilor la standardele deja implementate. Fundatia are in grija copii de toate rasele si religiile, oferind, de asemenea, ingrijiri pentru copii suferinzi de HIV/SIDA, cat bebelusi si copii care sufera de boli incurabile in faza terminala. Pana in acest moment au fost stransi 172 de lei. Suma minima pe care o poate dona fiecare pentru copii este de 1 leu, donatia realizandu-se online prin orice tip de card. Pentru a afla povestea fiecarui copil si pentru a-i face o donatie vizitati: www.cinevazambeste.ro

CiD este o organizatie non-profit, sucursala a Fundatiei "Children in Distress" din Marea Britanie, care ofera ingrijire profesionala copiilor abandonati, suferinzi de diverse boli. Fundatia Copii in Dificultate opereaza in 6 centre din tara situate in: Bucuresti, Pitesti, Cernavoda si Curtea de Arges. Mai multe detalii despre activitatea organizatiei si despre proiectele pe care le implementeaza: www.cid.org.ro.