Centrul Constanta al Fundatiei "Alaturi de Voi" Romania a desfasurat in data de 2 iunie 2009, la City Park, traditionalul eveniment din prejma zilei de 1 iunie.

"Alta data acest eveniment marca Ziua Copilului, acum, pentru ca o parte dintre beneficiarii nostri sunt majori, intalnirea este prilejul petrecerii zilei copilului- pentru cei mai mici- a mentionarii realizarilor scolare de peste an si a realizarilor profesionale- pentru cei mai mari. In fapt schimbul acesta de informatii are un rol terapeutic puternic deoarece demonstreaza ca doar cu efort se poate reusi, ca suntem impreuna cam tot atatia de la an la an si ca exista speranta. Noua, angajatilor organizatiei, care ii vedem laolalta pe toti beneficiarii, intalnirea aceasta ne ofera o motivatie in plus pentru straduinta de zi cu zi de a pleda pentru acesti oameni care stiu ca au in noi un punct de sprijin important, uneori singurul" - a declarat doamna Angela Achitei, presedinte executiv al ADV Romania.

Pentru ca atmosfera sa fie mai animata, cei 45 de beneficiari ai Centrului Constanta al ADV Romania vor participa la concursuri cu premii simbolice pentru fiecare castigator, respectiv echipa castigatoare si cu siguranta se vor depana amintiri legate de alte evenimente de acest gen.

Mckinsey Company Germania este finantatorul evenimentului.

Alte detalii in legatura cu evenimentul puteti primi la telefon 0241-670.350; mobil: 0757/110.251, sau e-mail:advct@alaturidevoi.ro, persoană de contact: Mirela Ivan, coordonator proiect.