Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu Autism din Romania-filiala Iasi si Fundatia Ancora Salvarii organizeaza in perioada  01.03.2008 - 08.03.2008  expozitia"Copiii cu autism vestesc primavara".

Lucrarile sunt expuse in cadrul Complexului comercial Iulius Mall, etaj 2 si sunt realizate de copiii cu autism din Iasi.



Va invitam sa descoperiti talentul acestor copii deosebiti care s-au straduit sa aduca in sufletele noastre caldura primaverii. Daca au reusit puteti face donatii pentru achizitia unui microbuz cu care acesti copii sa mearga la scoala.
Expozitia a fot posibila cu sprijinul  conducerii Complexului comercial Iulius Mall si domnului Bogdan Onofrei, realizatorul fotografiilor, carora le multumim pentru sustinere.

Autismul este o tulburare de dezvoltare de origine neurobiologica care ingreuneaza interactiune sociala si abilitatile de comunicare. Cauzele specifice sunt inca necunoscute iar incidenta autismului este in crestere, astazi  1 din 166 de copii fiind diagnosticat cu autism.

Persoane de contact:
Carmen Gherca – presedinte ANCAAR Iasi, Tel: 0729 914094
Celina Savin – membru Consiliul Director ANCAAR Iasi, Tel: 0766 590607
www.ancaar-iasi.ro
carmen_gherca@yahoo.co.uk