Hospice "Casa Sperantei" organizeaza "Daruieste timp fara durere!", o campanie 2% in sprijinul bolnavilor incurabili, miercuri, 10 martie 2010, ora 12.00, la sediul organizatiei.

HOSPICE implementeaza in fiecare an campania 2% pentru a veni in ajutorul pacientilor incurabili pe care ii ingrijeste.  Anul acesta comunicarea nevoilor pacientilor dar si modalitatea de a redirectiona 2% din impozitul pe venit se vor face si cu ajutorul unui eveniment de trei zile, localizat in Piata Sfatului. Mai mult, personalitati locale vor sustine cauza HOSPICE, ajutand la diseminarea mesajului prin prezenta la eveniment, dar si in alte medii.
 
In cadrul conferintei de presa vor fi prezentate materialele care urmeaza sa fie folosite, se va discuta despre mesajul, strategia si personalitatile care sustin campania, dar si despre  eforturile facute de HOSPICE pentru bolnavii incurabili in acest an de criza.

Presa este asteptata sa participe la conferinta de presa de miercuri, 10 martie, dar si la eveniment, acesta fiind anuntat ulterior.

Despre HOSPICE „Casa Sperantei”
Hospice Casa Sperantei a fost primul centru de Ingrijire Paliativa din Romania. Din 1992 am ingrijit 9 000 de copii si adulti cu boli incurabile, si am sprijinit mai mult de 20 000 de parinti, bunici, fii si fiice, soti si sotii, prieteni ai celor care s-au luptat cu boala. Un studiu al Universitatii Sheffield ne-a acordat titlul de Centru de Excelenta pentru Europa de Est, dintre alte 478 de unitati de tip hospice.  Am contribuit de asemenea la infiintarea unei Subcomisii de Paliatie, activa in cadrul Ministerului Sanatatii si la  imbunatatirea legislatiei in vederea accesului bolnavilor la opioide.