Atunci când oamenii se unesc în gânduri și fapte ies lucruri minunate. De 2 ani de zile, Sheida a devenit locul de întâlnire al antreprenorilor uniți de un obiectiv simplu: munca lor să se transforme în sprijin și șanse pentru categorii defavorizate de oameni.
 
Sâmbătă, 16 martie 2019, în intervalul orar 11:00 – 17:00, la Cafeneaua Sheida Coffee & Stories din strada Ion Câmpineanu nr. 23 are loc prima ediție a Târgului de Bine - întâlnire a business-urilor sociale din București. Evenimentul se dorește a fi un prilej de închegare a comunității antreprenorilor uniți de cel mai simplu obiectiv din lume : munca lor să se transforme în resurse și soluții pentru problemele din societate ale categoriilor defavorizate și nebăgate în seamă. #împartefaptebune
 
Ana Maria Maliia, manager Sheida Coffee & Stories, prima cafenea socială din domeniul medical, al cărei profit merge către pacienții fără venituri și asiguri medicale susținuți de policlinicile sociale ale Fundației Regina Maria - ”Obiectivul principal este să aducem împreună afaceri sociale și să descoperim noi modalități de colaborare, de parteneriat și de sprijin reciproc. Ne dorim o comunitate care să își folosească propriile resurse încrucișate, pentru a construi afaceri durabile care pot rezolva probleme concrete. De exemplu, la cafene putem să folosim mierea produsă de un antreprenor social sau o mică firmă de cosmetice naturale poate utiliza ca materie primă zațul de cafea de la noi din cafenea. Sunt încântată de acets proiect și de răspunsul favorabil din partea antreprenorilor sociali și așteptăm între orele 11-17 cât mai multă lume să vină să vadă și să achiziționeze produsele expuse”.

La Târgul de Bine vor participa afaceri sociale de la care aveți ocazia să:
- Faceti cumparaturi cu sens 
- Sa cunoasteti povestile afacerilor sociale si a oamenilor care le conduc
- Sa impartiti fapte bune
- Sa aflati mai mutle detalii despre programul de voluntariat al cafenelei Sheida “Voluntar pentru o cauza” si modul concret prin care va puteti aduceti contributia

Afacerile sociale participant sunt:

***
Sheida Coffee & Stories
este singura cafenea socială din România, din domeniul medical al cărei profit se duce către susținerea tratamentelor și serviciilor medicale oferite persoanelor fără venituri și asigurări medicale.