Fundația Seeding Knowledge sărbătorește, pe 25 martie 2017, un an de la lansarea proiectului “Viitor prin educație” - cel mai lung program personalizat de burse educaționale, din România. 

Prin intermediul acestuia, 10 elevi, cu vârste între 9 și 13 ani, au acces la un pachet educativ complex, cuprinzând: pregătire teoretică de specialitate, dezvoltare personală și consiliere individuală, sport, ateliere re(creative), ieșiri tematice și alte acțiuni conexe. În completarea acestuia, părinții beneficiarilor înscriși în program participă la sesiuni de parenting sau la activități care încurajează petrecerea timpului liber de calitate, alături de copil.
Primul an de activitate a însemnat: 96 de înscrieri, 20 de testări screening, peste 500 de ore de voluntariat, 100 ore matematică, 77 ore limba și literatura română, 60 ore limba engleză, 66 ore dezvoltare personală de grup, 200 ore dezvoltare personală individuală, 8 ateliere educaționale, 8 evenimente/ieșiri tematice.
 
Echipa Seeding Knowledge este formată din specialiști în psihopedagogie și consiliere – responsabili de coordonarea activităților de dezvoltare personală, specialiști în educație – profesorii îndrumători ai sesiunilor de pregătire teoretică (o parte formați prin programul Teach for Romania) și specialiști în diverse domenii cu profil educativ – voluntari sau colaboratori, care se ocupă de atelierele educaționale.
Pe viitor, ne propunem să mărim grupul beneficiarilor prin extinderea numărului de burse „Viitor prin educație”, oferite copiilor care au motivația de a învăța, însă fără posibilități financiare în susținerea acesteia.
 
Fundatia Seeding Knowledge susține ideea unei educații complete, personalizată și orientată spre viitor, oferind o pregătire extrașcolară special concepută pentru a ajuta copiii studioși, dar fără resurse materiale, să se dezvolte echilibrat și armonios, până la vârsta de 18 ani.