MaiMultVerde isi mareste si isi innoieste echipa. Miruna Cugler, fostul manager de comunicare, a predat stafeta Aneimaria Bogdan de la Salvati Delta, Paul Olteanu de la Mentorship.net este noul Fundraising & Marketing Manager, iar Alexander Kuch, voluntar Peace Corps, s-a alaturat departamentului Proiecte. Echipa MaiMultVerde numara in acest moment 14 membri.

Miruna Cugler a fost manager de comunicare la MaiMultVerde in perioada mai 2008-iulie 2009, aducandu-si o contributie importanta la dezvoltarea organizatiei in primul ei an de existenta. Datorita ei, MaiMultVerde se numara astazi intre primele trei cele mai cunoscute ONG-uri de mediu din Romania. De la 1 august, Miruna a acceptat o oferta facuta de Oficiul Publicatiilor Europene din Luxemburg, postul sau fiind preluat de Anamaria Bogdan. Cu o experienta de 7 ani in domeniul ONG-urilor de mediu si al comunicarii, alaturi de Greenpeace Romania si Asociatia Salvati Dunarea si Delta, Anamaria vine sa intareasca echipa de profesionisti de la MaiMultVerde.

Paul Olteanu a lucrat la Mentorship Net, pentru care a atras finantari si a coordonat dezvoltarea comunitatii online. Are o experienta de 5 ani in societatea civila la Asociatia Club „Liderii Mileniului Trei” si Asociatia Oricum. Este trainer al Fundatiei CODECS pentru Leadership si a absolvit programul de leadership creativ al Asociatiei Erudio.


Alexander Kuch este voluntar Peace Corps si s-a alaturat echipei MaiMultVerde in luna iulie pentru o stagiatura in cadrul Departamentului Proiecte. In primii doi ani de voluntariat, Alexander a lucrat la Poienile Izei, un sat mic din Maramures. Cunostintele acumulate la Peace Corps ii vor folosi in coordonarea voluntarilor de pe platforma maimultverde.ro. Numarul acestora a ajuns la aproape 6000. 


Declaratii de presa

Miruna Cugler
„MaiMultVerde este o poveste lunga si frumoasa, a carei continuare va fi scrisa la umbra puietilor plantati, printre firele de iarba nesufocate de gunoaie, cu darele lasate de rotile de bicicleta pe strazile din Bucuresti si din zambetele voluntarilor care au facut toate aceste lucruri posibile. A fost o onoare si o bucurie pentru mine sa fac parte din echipa MaiMultVerde si voi ramane intotdeauna cu sufletul alaturi de ei.”

Anamaria Bogdan, Manager comunicare, MaiMultVerde
„MaiMultVerde inseamna continuarea fireasca a activitatii mele de pana acum,  protejarea mediului, comunicarea proiectelor de mediu, constientizarea importantei acestuia, munca cu voluntarii. Rezultatele obtinute de organizatie, notorietatea castigata, desi este infiintata doar de un an si jumatate, proiectele de mediu realizate si cele planificate, o echipa extraordinara au reprezentat o oferta de nerefuzat si noi oportunitati si provocari pentru mine.”

 
Despre MaiMultVerde

Asociatia MaiMultVerde, organizatie neguvernamentala, nonprofit si de protectie a mediului, are misiunea de a construi o noua cultura a voluntariatului pentru mediu in Romania. In primul an de functionare, 2008, MaiMultVerde a lucrat cu peste 8000 de voluntari, a plantat 107000 puieti, a strans 94 de tone de deseuri, a deschis primul centru de inchiriat biciclete din Bucuresti, Cicloteque, a derulat doua campanii  nationale de informare si educatie si a organizat prima gala de strangere de fonduri pentru proiecte de mediu, Gala Verde. Bugetul MaiMultVerde in primul an a fost de peste 1.100.000 de euro, fonduri integral obtinute din sponsorizari oferite de marile companii din Romania.

Informatii la zi despre MaiMultVerde si proiectele desfasurate sunt disponibile la www.maimultverde.ro.