Comunicat de presa
Bucuresti, 12 aprilie 2010


MaiMultVerde beneficiaza, incepand de la 1 aprilie 2010, de sprijinul Euro Mini Storage, cea mai moderna si mai sigura solutie de depozitare din Romania. Spatiul pus la dispozitie de Euro Mini Storage va fi folosit de MaiMultVerde pentru depozitarea in siguranta a materialelor si uneltelor folosite in proiectele desfasurate, precum si pentru bicicletele Cicloteque in perioada in care nu sunt folosite.

Spatiul de 23 de metri patrati pus la dispozitie de Euro Mini Storage va rezolva una dintre cele mai mari probleme ale MaiMultVerde: spatiul de depozitare pentru toate materialele si uneltele folosite in proiecte. Materialele promotionale, cazmalele si galetile folosite pentru plantat, manusile si sacii folositi in actiunile de curatenie, precum si bicicletele Cicloteque sunt acum la indemana prin acest serviciu de depozitare cu autoservire.

Unitatea de depozitare este accesibila in intervalul 07.00-23.00, are un sistem de alarma propriu si sistem de acces cu cartele magnetice. Clientii pot beneficia si de transport cu ajutorul autovehiculelor puse la dispozitie de Euro Mini Storage, precum si de materiale auxiliare necesare unei bune depozitari si organizari a spatiului (materiale izolante, banda adeziva, cutii de carton, rafturi etc.).Valoarea comerciala a serviciului pus la dispozitie de Euro Mini Storage se ridica la suma de 6.000 euro.

„Euro Mini Storage se alaturi partenerilor MaiMultVerde, demonstrand astfel ca o companie poate fi de folos mediului in moduri la care nici nu ne-am fi gandit. Multumim Euro Mini Storage pentru ca a creat mai mult spatiu pentru mai mult verde”, a declarat Doru Mitrana, director executiv Asociatia MaiMultVerde.

„Euro Mini Storage se implica activ in viata comunitatii locale atat in mod direct, prin oferirea acestui serviciu de depozitare unic pe piata, cat si indirect, prin sprijinirea activitatii asociatiilor non guvernamentale. Suntem foarte incantati ca am reusit sa ajutam Asociatia MaiMultVerde oferindu-i pe langa spatiul de depozitare, conditii ireprosabile, siguranta materialelor depozitate si sprijinul unui partener de incredere pentru desfasurarea proiectelor atat de utile societatii civile si mediului. Noi, cei de la Euro Mini Storage, credem ca pasiunile ar trebui sa ocupe timp, nu spatiu, de aceea sustinem proiectele MaiMultVerde”, declara Danu Temelie, Managing Partner Euro Mini Storage.

Informatii suplimentare:

Anamaria Bogdan, Manager comunicare MaiMultVerde, email anamaria.bogdan@maimultverde.ro, tel. 0755 224816
Laura Banica, PR Manager Millenium Communications, email laura.banica@millcomm.ro, tel. 0730.025.819

Note pentru jurnalisti

1. Asociatia MaiMultVerde, organizatie neguvernamentala, nonprofit si de protectie a mediului, are misiunea de a construi o noua cultura a voluntariatului pentru mediu in Romania. in primii doi ani de functionare, 2008 si 2009, MaiMultVerde a lucrat cu peste 11.000 de voluntari, a plantat 383.700 puieti, a strans 262 de tone de deseuri, a deschis primul centru de inchiriat biciclete din Bucuresti, Cicloteque, a derulat doua campanii nationale de informare si educatie si a organizat prima gala de strangere de fonduri pentru proiecte de mediu, Gala Verde. Bugetul MaiMultVerde in primii doi ani a depasit 1.800.000 de euro. Fondurile au fost obtinute din sponsorizari oferite de marile companii din Romania.

Informatii la zi despre MaiMultVerde si proiectele desfasurate sunt disponibile pe www.maimultverde.ro.

2. Euro Mini Storage si-a deschis oficial portile la inceputul anului 2010 si este unicul serviciu de depozitare cu autoservire din Romania. Serviciul ofera clientilor conditii de depozitare si siguranta fara precedent, adresandu-se atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice. Euro Mini Storage a fost fondat de catre un grup de investitori canadieni printr-o investitie de aproape 8 milioane de euro pe piata imobiliara si a serviciilor de depozitare din Romania. Locatia, situata in partea de est a Bucurestiului, pe Bd. Theodor Pallady la nr 42 J, ofera clientilor peste 1000 de unitati de depozitare (cu dimensiuni cuprinse intre 1m2 si 27 m2), accesibile pe baza cartelelor magnetice.

Clientii pot accesa site-ul www.euroministorage.ro pentru informatii suplimentare.