Salomon Cappadocia Ultra-Trail este un traseu ultra traseu care se desfășoară de-a lungul dealurilor și văilor din regiunea unică Cappadocia, un sit al patrimoniului mondial UNESCO. Distanța este de aproximativ 114 km cu o variație a altitudinii de 3340 m +.  
  
Vlad și-a propus să alerge 114 km la Cappadocia Ultra Trail pe 21 octombrie și să creeze 3 burse pentru educația a 3 copii cu afecțiuni oncologice din tabără MagiCamp. Bursele vor fi în valoare de 500 lei per luna timp de 12 luni. El este singurul român care va alerga pentru copiii cu afecțiuni oncologice din tabără MagiCamp alături de 199 alergători din întreaga lume. 
  
Magicamp 2017 este locul unde copiii găsesc fericire, iubire și îi ajută să trăiască povești emoționante într-o săptămâna magică. Acești copii trăiesc unele din cele mai frumoase clipe din viață lor. Unii dintre ei au învins cancerul. Alții incă se luptă cu această maladie cruntă care le mutilează nu doar trupul, ci și sufletul. După luni sau chiar ani petrecuți în spitale, au ajuns în MagiCAMP, locul în care reinvată să zambească. 
  
Ajută-l să dea un nou sens zilei sale de naștere, pe 25 octombrie, pentru șansa copiilor la educație și la un viitor mai bun.  
Cei interesați pot dona 100 lei pentru cei 114 km alergați AICI...

Pentru mai multe detalii despre tabără, va rog să accesați www.magicamp.ro sau pagină Facebook.com/magicamp.ro
Vă mulțumim în numele copiilor pentru ajutor!