COORDONATE: 15 noiembrie 2017, orele 10.00 - 17.00, București, Sala Multifuncțională, Sediul BCR.
 
Sesiunea principală din cadrul workshop-ului - Strategia de marketing și comunicare în social media pentru ONG-uri - va fi susținută de Alexandru Negrea, cofondator al primului curs intensiv de marketing și comunicare în social media din România și va cuprinde: 
# Stabilirea obiectivelor de comunicare.
# Strategia concretă de comunicare în social media.
# Facebook Ads - Noțiuni și practici.
 
Alexandru Negrea este cofondator al primului curs intensiv de marketing și comunicare în social media din România, pe care în ultimii cinci ani l-au absolvit peste 800 de cursanți. În perioada 2010 - 2013 a ocupat funcția de Social Media Manager la Banca Comercială Română, iar între 2013 și 2015 a coordonat departamentul de Facebook Marketing în cadrul agenției Spada.
 
În 2015 a înființat Social Smarts, companie de cursuri intensive pentru dezvoltarea abilităților sociale, activitatea lui acoperind zona de training și consultanță în social media pentru companii și agenții.
 
 
***
Workshop-ul se adresează reprezentanților organizațiilor înregistrate pe Bursa Binelui, care doresc să înscrie proiecte / propuneri de proiecte în cadrul Campionatului de Bine 2017, cu scopul de a-i pregăti pentru atragerea unui număr cât mai mare de donații și pentru fidelizarea donatorilor.
 
Termenul limită pentru înregistrare la workshop este luni, 13 noiembrie, ora 18.00 sau în limita locurilor disponibile.
 
Ca să deveniți utilizator al platformei pentru a avea acces la informațiile despre workshop, vă rugăm să vă înregistrați aici.