Centrul Mures al Fundatiei „Alaturi de Voi” Romania va invita in data de 13 noiembrie 2009, la ora 14,00, in salonul Grigorescu al Hotelului Continental la conferinta de presa prilejuita de implicarea domnului Franco Midiri, castigatorul din acest an al „Festivalului melodiei” de la San Remo alaturi de impresarul Carmen Botezatu, in sustinerea activitatii ADV Romania.

Mai exact, dl Franco Midiri, va deveni actor social in campania „Ma implic pentru tine!” – campanie in care organizatia noastra a strans un portofoliu de personalitati, care de-a lungul timpului au pledat cauza persoanelor infectate cu HIV, in sensul nediscriminarii lor si au fost vectori de imagine in diverse evenimente ale ADV Romania. Alte detalii despre campania „Ma implic pentru tine!” gasiti pe www.maimplicpentrutine.alaturidevoi.ro. Domnul Midiri va vizita sediul ADV Mures si unitatea protejata autorizata Util Deco.

Aportul domnului Midiri ca actor social al ADV Romania va fi participarea la Gala Implicarii Muresene, care va avea loc la Tg. Mures, in 3 decembrie a.c. si care va marca Ziua mondiala de lupta anti SIDA.

„Prin prezenta domnului Franco Midiri la acest eveniment se ofera un tribut artistic pentru a sensibiliza si pentru a creste in sufletele oamenilor dorinta de a lupta impotriva infectiei HIV si a SIDA, de a-i ajuta pe toti cei ce sufera de aceasta maladie, pentru a nu mai fi marginalizati” – a declarat doamna Carmen Botezatu, impresarul d-lui Midiri.

“Sunt onorat sa fiu prezent la acest eveniment. Am constatat ca astfel de actiuni reprezinta momente importante din viata noastra, in care oamenii se reunesc pentru a constitui o forta impotriva diferitelor boli, in cazul acesta a maladiei SIDA si a marginalizarii persoanelor care sufera de ea. Noul album “Leggimi fra le righe”, s-a nascut din dorinta de a crea piese care sa includa iubirea pentru noi insisi şi pentru cea a aproapelui nostru, de a sadi speranta” – a precizat si domnul Franco Midiri.

Tot in cadrul conferintei de presa de vineri, echipa ADV Romania va face publice detalii privind Gala Implicarii Muresene, eveniment realizat in parteneriat cu Hotelul Continental, motiv pentru care un alt invitat de onoare al conferintei este doamna Carmen Cosa, directorul Hotelului Continental Tg.Mures si sponsorul principal al evenimentului din decembrie.

Detalii cu privire la eveniment pot fi obtinute la numarul de telefon 0757/110253, e-mail advms@alaturidevoi.ro persoana de contact Carmen Speranta Ciulea, Director Centrul Mures al Fundatiei „Alaturi de Voi” Romania.