Voluntariatul şi implicarea benevolă a celor din comunitate pentru ajutorarea oamenilor în nevoie, în general, şi a copiilor şi tinerilor în dificultate, în special, este una dintre valorile importante ale Fundaţiei „Inima de Copil”. 

Pentru că am valorizat întotdeauna implicarea şi sprijinul oferit de voluntarii noştri activi, am hotărât să organizăm un eveniment dedicat părinţilor şi dascălilor lor, profesori şi diriginţi, cei care le sunt în preajmă zi de zi şi care le-au „modelat” caracterele astfel încât acum tinerii se implică şi ajută acolo unde este nevoie de ei. 

Sâmbătă, pe 24 octombrie, începând cu orele 11.00, are loc ZIUA PORŢILOR DESCHISE pentru părinţii şi dascălii voluntarilor activi în serviciile pe care le oferim copiilor, tinerilor şi familiilor în dificultate din Galaţi şi din judeţ. Evenimentul se va desfăşura la sediul Fundaţiei „Inimă de Copil” din Micro 20, strada Furnaliştilor, numărul 24.

În multe din realizările şi acţiunile noastre am avut bucuria să primim sprijinul voluntar al liceenilor. Astfel, ei sunt alături de copiii noştri din Centrul de zi din Galaţi, unde îi ajută la pregătirea lecţiilor şi le sunt şi modele de comportament şi atitudine, se implică alături de personalul nostru şi îi îndruma pe tinerii cu nevoi speciale în atelierul de art-terapie. Tot ei sunt cei care ne sunt alături să strângem daruri şi să le ducem copiilor din familii sărace în decembrie, ne ajută în organizarea evenimentelor noastre de peste an şi în campania 2%. 

Pentru că preţuim muncă lor, dedicarea şi entuziasmul lor molipsitor, vrem să împărtăşim realizările voluntarilor noştri cu adulţii din viaţa lor, pe care îi aşteptăm la întâlnirea de sâmbătă.  

Pentru mai multe informaţii vă rugăm sunaţi la 0236-31 21 99 sau scrieţi la adresa de e-mail office@inimadecopil.ro, persoană de contact Diana Leliţu.  

 

Anca-Aurora Chiosea - responsabil comunicare

Fundaţia „Inimă de Copil”