Cel de-al doilea concurs de proiecte organizat anul acesta de Fundatia Alexandrion Group si-a desemnat castigatorii celor 5 granturi a cate 2000 euro.

Aceasta sesiune face parte dintr-un program menit sa sustina ONG-urile in efortul lor de a-si diversifica gama de servicii oferite comunitatii si de a le spori calitatea. Cele doua domenii eligibile din aceasta sesiune au fost: educatia si protectia mediului.

In concurs s-au inscris 134 de proiecte venite de la organizatii din toata tara care au fost evaluate de un juriu format din angajati ai companiei Alexandrion Grup Romania.

Castigatorii acestei sesiuni sunt urmatorii:
-   “Harta pentru rezervatiile naturale din Bucovina” – Asociatia Dorna EcoACTIV
-    “Contributii la refacerea habitatului natural al Clisurii Dunarii in zona Moldova Noua – Coronini” – Asociatia Dunarea Moldova-Noua
-    “Eco-cluburile ASCENDENT” – Asociatia ASCENDENT
-    “Citeste si zambeste” – Fundatia Inocenti
-    “Zambetul din spatele camerei foto” – Asociatia Maini Intinse

Aparuta in 2003, Fundatia Alexandrion Group este o fundatie corporatista, care a preluat si continua programele de responsabilitate sociala ale companiei Alexandrion, oferind sprijin comunitatii in rezolvarea problemelor sociale cu care se confrunta.

Inca de la infiintare fundatia a raspuns favorabil nevoilor comunitatii acordand sponsorizari acelor ONG-uri sau institutii care au impresionat prin seriozitate, capacitatea de a gestiona proiecte, eficienta utilizarii fondurilor si unicitatea serviciilor lor in comunitatile din care fac parte.

Persoana de contact:
Andreea Rotaru
Director Executiv
telefon: 0040-21-405.11.00