Fundatia “Inima de Copil” va invita vineri, 14 august a.c., la expozitia cu vanzare de produse de arta decorativa si de coliere, margele, bratari si cercei, realizate de tinerii cu nevoi speciale in cadrul atelierului de art-terapie al fundatiei.

Evenimentul este organizat, pentru al treilea an consecutiv, cu prilejul Zilei Marinei si va avea loc in fata parcului din Tiglina, vineri intre orele 16.00-20.00. Tinerii nostri au pregatit produse noi, iar expozitia este un bun prilej de promovare si de valorificare a acestora. Mai mult decat atat, puteti participa la o tombola cu premii ce constau, bineinteles, in produse realizate de tineri in atelier. Tombola este organizata in parteneriat cu firma ASIL Cosmetics din Galati.

Asadar, va invitam ca, in plimbarile pentru cautarea celor mai potrivite, mai interesante si mai deosebite cadouri pentru Mariile dragi inimii si sufletului dumneavoastra, sa vizitati si standul nostru. Va asiguram ca veti gasi obiecte care sa va placa!

Prin atelierul de art-terapie, Fundatia “Inima de Copil” isi propune crearea de locuri de munca pentru tinerii cu dizabilitati si care sa le asigure in acest fel un venit propriu si stabil. Atelierul face parte dintr-o serie de proiecte si servicii dezvoltate de “Inima de Copil” pentru a-i sprijini pe tinerii in dificultate si este finantat de Fondul Global de Lupta Impotriva HIV/SIDA, Tuberculozei si Malariei, prin intermediul partenerilor nostri, Fundatia Romanian Angel Appeal din Bucuresti.


Anca-Aurora Chiosea
Responsabil comunicare
Fundatia "Inima de Copil"