De un an de zile Alexandru Filip si Bogdan Iancu alearga in Campionatul National de Raliu purtand in suflet speranta pentru pacientii de la HOSPICE. Impreuna cu Berti Panaiot, “omul din culise” ei au initiat in 2009 campania “Race and Help” prin care au colectat fonduri la fiecare etapa de campionat, de la proprii sponsori. Astfel au reusit sa aduca 1.000 de euro pentru copiii si adultii cu boli incurabile de la HOSPICE Casa Sperantei. In plus, tot anul trecut prietenii fundatiei au oferit invitatii la raliu pentru copiii pacienti care visau de mult sa ajunga la un asemenea eveniment si sa se urce la volanul unei masini de curse.



“De un an de zile eu si prietenul meu Bogdan ne-am alaturat unei cauze caritabile minunate care a inceput totul din Brasov, orasul in care incepem noi astazi, plini de speranta Campionatul National de Raliu, editia 2010. Am vizitat HOSPICE Casa Sperantei in vara anului trecut. A fost o experienta uimitoare! Este un loc unde pluteste speranta si zambetul.

Ne bucuram sa revenim la prietenii nostri si sa continuam sa-i ajutam in lupta lor care merita toata admiratia si tot sprijinul din partea noastra, a tuturor. Suntem convinsi ca oricine poate ajuta aici. Cu cat de putin. Chiar si cu timp. Acesti oameni au nevoie de la noi de “timp fara durere”. Eu stiu sigur ca Tibi (20 ani, pacient hospice) s-a bucurat mult sa stea de vorba cu noi anul trecut. In plus suntem hotarati sa continuam si in acest an campania “Race and Help”. Deja avem raspunsuri pozitive si asta ne bucura foarte mult. Venim la Brasov si cu o noua provocare, o provocare la caritate, asa, ca sa poarte noroc tuturor celor 41 de echipaje inscrise la linia de start a Raliului Brasovului.

Raliul Brasovului va incepe vineri, 16 aprilie, la ora 17:30 cu super speciala din centrul orasului Brasov. Sambata, 17 aprilie, sunt programati 44,5 kilometri impartiti in 6 probe speciale, iar duminica, 18 aprilie, inca 55,9 kilometri impartiti in doua probe speciale.

Finishul: duminica la ora 13:00, la Hotel Aro Palace/ Parcul Central.

Echipajul 79, Alex Filip/Bogdan Iancu detine titlul de vicecampion in Campionatul National de Raliu, la grupa A si alearga pe o masina Citroen C2 R2. Veniti sa-i incurajam!