Delegaţia Fundaţiei „Pentru Voi” a făcut din nou performanţă la Jocurile Special Olympics România, ediţia 2018. Cele patru persoane cu dizabilităţi intelectuale, beneficiare ale serviciilor sociale oferite de fundaţia noastră, au venit acasă cu aur, argint şi bronz, medalii obţinute la cel mai mare eveniment sportiv pentru persoanele cu dizabilităţi intelectuale din România, organizat la Târgoviste,  în perioada 25 – 28 mai, de Fundația Special Olympics România. 
 
Sportivii Fundatiei Pentru Voi pregatiti de Zorana Conia, pedagog social și Silviu Dodescu, kinetoterapeut, au obţinut: 2 medalii de aur, o medalie de argint, 3 medalii de bonz, un loc 5 si unul 6. 
 
Locurile obţinute de delegaţia noastră sunt:
Locul I, Francisc Lorik, atletism
Locul I, Francisc Lorik, baschet
Locul II, Margareta Fried, atletism
Locul III, Cistina Szirak, baschet
Locul III  Margareta Fried, baschet
Locul III, Albinel Onea, baschet
Locul V, Albinel Onea. atletism
Locul VI,Cristina Szirak. atletism
 
La eveniment au participat 30 de delegaţii din 30 de judeţe ale României, numărul total de participanţi ajungând la 300 de persoane cu dizabilităţi de la diverse asociații, organizații și şcoli speciale din întreaga ţară.
 
Echipa de karate „Pentru Voi” a participat la Campionatul Național de Para Karate, sâmbătă, 26 mai, organizat la Sala Olimpia din Timișoara, in cadrul Memorialului “Dan Olaru”. Au urcat pe podium premianții cu aur: Maria Martinec, Ghizela Ghereben, Gianina Gendelon, iar argintul a fost câștigat de celilalti 2 membri Adrian Gabrian și  Luminița Căldăraș. Un merit deosebit în obținerea acestor rezultate frumoase îl are antrenorul echipei, domnul Boca Florin, care ii antrenează de ani de zile pe sportivii noștri.
 
“Sfârșitul de săptămână a fost dedicat evenimentelor sportive. Ne bucurăm că efortul şi dăruirea acestor tineri sunt recunoscute şi apreciate. Competițiile sportive sunt un prilej excelent de socializare, de valorificare a calităților persoanelor cu dizabilități și de dezvoltare personală. Ii felicităm pe sportivii noştri , mulţumim antrenorilor şi tuturor celor care ne-au sprijinit!” a declarat Laila Onu, director general al Fundaţiei „Pentru Voi”.
 
Pentru mai multe informaţii despre evenimente vizitaţi www.pentruvoi.ro şi www.facebook.com/foundationpentruvoi