Lumea se schimbă cu o viteză uluitoare. Noile tehnologii se dezvoltă cu rapiditate. Conectivitatea, mașinile viitorului și schimbările din lumea internetului şi media influențează viața noastră de zi cu zi şi, implicit, modul de lucru. Piața muncii a devenit la rândul ei foarte imprevizibilă şi este greu de spus cum va arăta peste 5 sau 10 ani. Apar meserii noi, în timp ce altele vechi intră în declin sau dispar. În acest carusel al transformărilor şi inovațiilor, cum poţi şti dacă eşti pregătit pentru meseria pe care ţi-ai ales-o?
 
Tocmai pentru a răspunde acestor schimbări EY a gândit un program inovativ, EY Express #getfutureready - un accelerator de carieră, care îţi antrenează competențele pentru a fi gata să înfrunți piața muncii.
 
EY Express este un accelerator de carieră de cinci zile, cu un design inovator, în care creăm contextul perfect pentru interacțiunea participanților și le punem la dispoziție instrumentele necesare pentru un nou tip de învățare. Miza este ca participanții să înceapă să își construiască o carieră activă, în ritmul și spiritul schimbării.
 
Programul EY Express #getfutureready, se adresează unui număr de 60 studenți, de anul III, masteranzi și absolvenți din domeniul tehnic, IT, comunicare și business şi se va desfășura în perioada 13-17 martie, la biroul EY din București. Scopul acestui program este dezvoltarea unui set de competențe care să îi pregătească pe viitori absolvenți pentru piața muncii. În cadrul programului, tinerii își vor antrena cele cinci competențe cheie – rezolvarea de probleme complexe și gândirea critică, management interpersonal, managementul relației cu clientul, managementul riscului şi managementul proiectului.
 
În dezvoltarea proiectului combinăm lucrul în echipă cu programe de mentorat şi lucrul individual. Astfel, 60% din timp, participanții vor lucra împreună la proiecte, vor colabora pe echipe și vor concura unii cu alții, iar la final vor primi puncte în funcție de cât de bine și-au îndeplinit sarcinile. 30% din timp va fi alocat proiectelor individuale iar 10% din timp va fi alocat dialogului dintre participanți și echipa de mentori EY, pentru a adresa provocările legate de aplicabilitatea competențelor în situațiile practice. Pe tot parcursul educațional tinerii vor fi ghidați de o echipa de formatori de la Școala de Valori și specialiști EY. La final, cele mai bune echipe vor fi premiate, iar participanții activi vor avea ocazia să se angajeze în cadrul EY.
 
Pentru detalii despre program puteți accesa pagina proiectului pe www.scoaladevalori.ro/portfolio-item/getfutureready/
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Şcoala de Valori este o organizaţie non-guvernamentală modernă ce are ca viziune dezvoltarea prin educație non-formală a unei societăţi care să genereze încredere, echilibru și curaj. Aceasta pune sub semnul întrebării graniţele educaţiei tradiţionale şi crează oportunitatea persoanelor de a accesa informaţii de valoare, experienţe de formare a caracterului, de a interacţiona cu modele pozitive şi de a avea expunere internaţională, cu scopul de a creşte responsabilitatea personală şi controlul fiecăruia asupra alegerilor personale.
www.scoaladevalori.ro
 
 
EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 230.000 de angajaţi în peste 700 de birouri din 150 de ţări şi venituri de aproximativ 29,6 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2016. Reţeaua noastră este cea mai integrată la nivel global iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunităţile din întreaga lume. În România, EY este unul dintre liderii de pe piaţa serviciilor profesionale încă de la înfiinţare, în anul 1992. Cei peste 700 de angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. Avem birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenoriatului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an în luna iunie la Monte Carlo. În finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina noastră de internet: www.ey.com.