Începând de astăzi, te poți înscrie la trainingurile online ale lunii martie din cadrul ediției a doua a ONG Online: Școala Digitală pentru ONG-uri. Webinariile lunii martie din Școala Digitală pentru ONG-uri sunt organizate cu sprijinul Asociației CTRL-D din Timișoara, o organizație nonprofit dedicată oamenilor de comunicare, developerilor şi designerilor din România.
 
Despre ce poți învața luna aceasta în Școala Digitală:
 
# Website de impact pentru ONG-ul tău: Introducere în UX, 7 martie 2017, ora 17:00
Împreună cu Ioana Iordan, UX/UI designer la [e-spres-oh], vei afla ce poți să faci pentru a avea un website de impact pentru ONG-ul tău, ce este și la ce se referă User Experience (UX), cum organizezi informația de pe website-ul tău pentru o transmitere eficientă a mesajului, cum interacționează utilizatorii tăi cu website-ul și ce instrumente poți folosi pentru îmbunătățirea procesului de UX.
 
# E-mail marketing pentru ONG-uri: beneficii, inspirație și bune practici”, 21 martie 2017, ora 17:00 
Împreună cu Laura Bojincă-Moisei, full-stack digital marketer la Asociația Ctrl-D, vei afla ce anume face e-mail marketingul o cale eficientă de promovare pentru ONG-uri, ce obiective ale ONG-ului tău pot fi atinse prin intermediul campaniilor de e-mail, care sunt cele mai bune tactici de comunicare cu publicul prin e-mail și bune practici în crearea listelor de newsletter.
 
Înscrierea la webinarii este gratuită pentru organizațiile înscrise în Programul TechSoup România și se realizează prin completarea unui profil
 
Școala Digitală pentru ONG-uri este un program anual creat de Asociația Techsoup pentru a ajuta angajați și voluntarii organizațiilor neguvernamentale din România și Republica Moldova să beneficieze de training gratuit profesionist și la îndemână online în utilizarea tehnologiei sau soluțiilor online disponibile lor.  Pentru a participa la training, organizațiile trebuie doar să fie validate gratuit în Programul TechSoup România, respectiv TechSoup Moldova, un proces care în același timp le oferă și posibilitatea de a accesa programe software sau servicii gratuite de cloud de la Microsoft sau Google.
 
Ce vei învăța la Școala Digitală pentru ONG-uri în 2017? 
În 2017, Asociația Techsoup invită cei mai buni specialiști în tehnologie, marketing digital, SEO și SEM, branding, social media, comunicare online, design, antreprenoriat și afaceri online să susțină cursuri gratuite pentru angajații și voluntarii organizațiilor nonprofit care se înscriu în ONG Online: Școala Digitală pentru ONG-uri.  

Școala Digitală pentru ONG-uri și-a propus și anul acesta să ajute organizațiile nonprofit să identifice, selecteze și implementeze soluții și servicii online care să le ușureze sau eficientizeze managementul de proiecte, comunicarea cu comunitățile online de susținători sau strângerea de fonduri, dar și să le pregătească mai bine pentru a-și îndeplini misiunea într-o lume mult mai tehnologizată. 
 
*** 
Despre Asociația Techsoup  
Din 2010, Asociația Techsoup creează și oferă resurse IT și experiențe de învățare a tehnologiei pentru organizații nonprofit, tineri și profesori. Credem că tehnologia contribuie la o societate deschisă și democratică, de aceea ne-am propus să facem tehnologia accesibilă, ușor de înțeles și familiară celor care sunt motorul schimbării sociale în România. Asociația Techsoup facilitează accesul profit la soluții software, cloud și traininguri de tehnologie pentru peste 2.000 de organizații non-profit; ajută anual 2.500 de elevi de liceu să își crească potențialul prin tehnologie și promovează excelența în educația computer science împreună cu profesori de informatică din 8 județe.  Află mai multe despre misiunea organizației și proiectele noastre pe www.asociatiatechsoup.ro.