Singura actiune oficiala publica in Romania initiata de o victima a unui accident rutier, infirma in carje.

Duminica 15 noiembrie 2009 a fost Ziua Mondiala de Comemorare a Victimelor Traficului Rutier. Cu acesta ocazie la Bucuresti in Piata Universitatii prin organizarea celei de a IX-a editii a proiectului '"LACRIMA RUTIERA" au fost comemorate cele peste 60.000 de victime ale accidentelor rutiere decedate in perioada 1990 - 2009.

Actiunea civica a fost singura manifestare publica din tara organizata de victima unui accident de circulatie in urma caruia a ramas infirma. Cu aceasta ocazie au fost aprinse lumanari au fost depuse flori si am varsat in amintirea celor disparuti o 'lacrima rutiera'. Au fost comemorati printre altii persoane cunoscute ca Teo Peter, Laura Stoica, Cristian Nemescu, Ion si Doina Aldea Teadorovici si altii, dar si miile de victime necunoscute  cum ar fi cei 14 oameni disparuti in tragedia de la Scanteia judetul Iasi care a indoliat intreaga tara.

Proiectul "LACRIMA RUTIERA" se doreste totodata si un strigat disperat adresat statului indiferent si pasiv fata de acest "genocid rutier'". Acest proiect care a obtinut la Gala Societatii Civile 2006 Mentiunea Speciala  si este apreciat chiar si de Consiliul Europei la cel mai inalt nivel pin mesajul primit in numele Presedintelui Manuel Barroso si semnat de Enrico Grillo Pasquarelli, semnatarul Cartei Europene a Sigurantei Rutiere anul trecut la Bucuresti.

De asemenea, proiectul 'LACRIMA RUTIERA' este apreciat si de ONU fiind invitat pe 7-8 mai la Bruxelles la Conferinta Mondiala pentru Siguranta Rutiera, acesta fiind singurul reprezentantiv din Romania. Actiunea a fost sprijinita doar doar de Brigada de Politie Rutiera. Cu toate ca Guvernul Romaniei prin HG nr. 864/2007 a stabilit ca aceasta zi sa fie organizata de ministerele abilitate, acestea nu au dat importanta evenimetului demonstrand indiferenta fata de "genocidului rutier".
 
Inconstienta la volan ucide. Stop genocidiului rutier !