Fundatia “Alaturi de Voi” Romania, Centrul Constanta organizeaza in data de 24 februarie 2010, intre orele 11.00 -20.00, la City Park Mall din Constanta LANSAREA COLECTIEI DE PRIMAVARA VARA UTIL DECO”.

Scopul acestui eveniment este aducerea in prim plan a produselor noi realizate in unitatea protejata autorizata Util Deco, sectie interna a Fundatiei „Alaturi de Voi”Romania si de a face cunoscut un model de integrare profesionala a tinerilor cu dizabilitati.

Programul de desfasurare a evenimentului:
  • 11.00 - 11.30 Conferinta de presa, in sala de la Sky Level;
  • 11.30 - 20.00 Stand cu expozitie de produse cu vanzare, la parterul magazinului;
 Expozitia va fi realizata cu obiecte personalizate, insemne de …primavara (martisoare, felicitari, cadouri –esarfe, fete de masa multicolore, lenjerii de pat cu motive florale, s.a) si vor putea fi facute comenzi direct in cadrul lansarii.

Si pentru ca in aceasta zi se sarbatoreste Dragobetele tinerii vor fi invitati la dezlegarea unei integrame in forma de inima – Integrama iubirii – realizata in beneficiul ADV Romania de catre integramistul Alexandru Toth.

Detalii despre produsele si serviciile Util Deco puteti gasi si pe www.utildeco.ro. Pentru detalii si confirmarea participarii pe adresa: advct@alaturidevoi.ro sau la tel. 0757110251, 0241670350, persoana de contact Mirela Ivan, director centru Constanta al ADV Romania.