Asociatia MaiMultVerde si Presedintele Comisiei pentru administratie publica, amenajarea teritoriului si echilibru ecologic din Camera Deputatilor, Sulfina Barbu, va invita joi,  6 mai 2010, la ora 12.00, sa participati la un eveniment dedicat colectarii selective a deseurilor de ambalaje in Romania. Evenimentul va avea loc la Palatul Parlamentului, in Sala Spiru Haret (nivel P, intrare A3S2).

Evenimentul este organizat de Asociatia MaiMultVerde si sustinut de Sulfina Barbu. Asociatia MaiMultVerde au initiat in anul 2009 proiectul „Viata dupa colectare“, o campanie pro-colectare selectiva in colaborare cu Eco-Rom Ambalaje SA si cu sprijinul Coca Cola HBC Romania. Evenimentul isi propune sa reuneasca parti direct interesate de domeniul colectarii selective a deseurilor de ambalaje: autoritati centrale si locale cu putere de decizie in domeniu, societati de transfer de responsabilitate, organizatii nonguvernamentale si membri ai Parlamentului Romaniei.

In cadrul evenimentului, Andreea Marin Banica, ambasador al proiectului in anul 2009, va vorbi invitatilor despre colectarea selectiva si beneficiile acesteia pentru mediu si despre rezultatele proiectului „Viata dupa colectare” in primul an de implementare. 

Ceilalti vorbitori in cadrul evenimentului vor fi: Sorin Popescu, Director general, Eco-Rom Ambalaje, Mugurel Radulescu, Public Affairs Director, Coca Cola HBC Romania, Dragos Bucurenci, Presedinte, Asociatia MaiMultVerde si Sulfina Barbu, Presedintele Comisiei pentru administratie publica, amenajarea teritoriului si echilibru ecologic din Camera Deputatilor.

In cazul in care doriti sa participati si nu aveti acreditare de presa la Palatul Parlamentului, putem facilita accesul la eveniment pe baza confirmarii prealabile.

Va asteptam!

RSVP - Anamaria Bogdan, Manager comunicare, Asociatia MaiMultVerde, tel 0755 224816, email anamaria.bogdan@maimultverde.ro