Multumim tuturor celor care au ales Fundatia "Pentru Voi" pentru a directiona 2% din impozitul pe venit in anul 2008! Cu ajutorul dumneavoasta am strans 62.134 lei, din care 53.028 lei din Timisoara, unde ne-am situat pe locul trei! 

Banii vor fi folositi pentru finalizarea locuintei protejate Cristian, in care vor locui 5 persoane cu dizabilitati intelectuale severe. Constructia este proiectata special pentru nevoile celor 5 beneficiari si va avea cinci dormitoare, o bucatarie, o camera de zi si doua bai dotate cu echipament special.

"Rezultatele campaniilor noastre se regasesc in serviciile nou infiintate si in numarul tot mai mare de beneficiari. In Romania doar 281 persoane cu dizabilitati  intelectuale beneficiaza de centre de zi, din acestea 155 ( adica 55 %) sunt beneficiarii centrelor noastre. Poate de aceea, cetateni din Botosani, Mangalia, Bucuresti sau Craiova au ales sa directioneze 2% catre Fundatia "Pentru Voi" care ofera servicii sociale doar in Timisora. Suntem profund recunoscatori tuturor celor care au incredere in noi!" a declarat Laila Onu, director executiv al Fundatiei "Pentru Voi".

Noi ne tinem promisiunile! Avem priceperea si determinarea necesare pentru a ne atinge obiectivele. Viata a 155 de persoane cu dizabilitati s-a schimbat radical datorita serviciilor noastre. Directionati si anul acesta 2% catre Fundatia "Pentru Voi"  pentru ca mai multe persoane cu dizabilitati intelectuale sa se bucure de o viata mai buna! 2% nu inseamna o donatie, ci directionarea unei parti din impozitul deja platit!

Multumim pentru ca va pasa si contam pe sprijinul vostru si in 2009!
Pentru detalii, contactati-ne la 0256-228062, pentruvoi@pentruvoi.ro, www.pentruvoi.ro

Laila Onu
Director executiv