Centrul Mures al Fundatiei "Alaturi de Voi" Romania va invita, vineri, 13 martie 2009, intre orele 12.00 – 14.00, in Piata Trandafirilor (la ceasul floral) la Targul cu vanzare Personalizeaza-ti... primavara!

Vor fi expuse spre comercializare produse realizate in cadrul atelierelor protejate ale fundatiei de tineri cu dizabilitati (inclusiv HIV/SIDA) – lumanari si alte obiecte decorative, lucrari de arta mestesugareasca, de legatorie, picturi si confectii. Sunt invitati la acesta manifestare oameni de afaceri, alti membri ai comunitatii muresene, jurnalisti. La cererea clientilor nostri la targ se pot comanda obiecte unicat sau personalizate realizate in cadrul unitatilor protejate ale ADV Romania – DiversProduct – Mures, UtilDeco – Iasi si AllDesign - Constanta. In acest moment in unitatile protejate ale ADV Romania lucreaza 19 tineri cu HIV, pentru care absorbtia pe piata muncii parea o problema de nedepasit.

"Prin acest eveniment, dorim sa promovam oportunitatile din Legea 448/2006, care permite agentilor economici sa achizitioneze de la unitati protejate (structuri lucrative cu minim 30 % dintre angajati persoane cu handicap) produse, in cuantumul valoric al taxelor pe care ar trebui sa le plateasca la buget daca au peste 50 de angajati si printre acestea nu sunt si persoane cu handicap. Unitatile protejate ale Fundatiei "Alaturi de Voi" Romania au o gama variata de produse; vrem sa convingem muresenii de calitatea acestora si promovandu-le, sa oferim tinerilor nostri angajati sansa de a castiga un ban din munca lor, decat sa solicite asistenta de la stat"– a declarat doamna Carmen Speranta Ciulea, director al Centrului Mures al ADV Romania.

Detalii suplimentare privind evenimentul puteti obtine la tel. 0265 254987 sau 0757-110253, mail: advms@alaturidevoi.ro, persoana de contact Carmen Speranta Ciulea, director centrul Mures.