Timisoara, 20 mai. Fundatia „Pentru Voi” anunta prelungirea, pana vineri 22 mai a termenului de inscriere la Jocurile Regionale Special Olympics 2009 – pentru regiunea de vest a tarii.

 

 

Dat fiind numarul mic de organizatii inscrise in concurs, relansam invitatia catre toate organizatiile, scolile si institutiile care lucreaza cu persoane cu dizabilitati intelectuale, din zona de vest a tarii, sa se inscrie in concurs!

 

 

Competitia se adreseaza persoanelor cu dizabilitati intelectuale cu varsta peste 16 ani si va cuprinde cinci probe: atletism - 50 m, baschet - aruncare la cos, baschet - dribling printre obstcole si pentru persoanele cu abilitati fizice scazute fotbal - suturi la poarta si pase la tinta. Organizatorii vor asigura o masa rece precum si toate conditiile pentru desfasurarea probelor sportive. Nu se acopera cheltuielile de cazare si transport.

 

 

Jocurile regionale Special Olympics 2009 vor avea loc vineri, 29 mai, intre orele 11:00 – 16:00, la Sala Constantin Jude (fosta Sala Olimpia) din Timisoara. Anul acesta evenimentul se va desfasura in cadrul Saptamanii Olimpice initiate de clubul Rotary Timisoara. 

 

 

Datele tehnice si formularul de inscriere sunt atasate la e-mail.

 

 

Pentru mai multe informatii referitoare la acest eveniment, va rugam sa ne contactati la telefon 0256-228 062, fax 0356-421 215 sau e-mail pentruvoi@pentruvoi.ro , andreea.sterea@pentruvoi.ro sau pagina de internet www.pentruvoi.ro.

 

 

Jocurile regionale sunt organizate de Fundatia „Pentru Voi” in colaborare cu Fundatia Special Olympics Romania, cu sprijinul Consiliului Local Timisoara si a Facultatii de Educatie Fizica si Sport Timisoara.

 

 

Sponsor principal: Vodafone Romania

 

Sponsori: Printo Group, Fornetty, Cotton Tex, Gabissi Fruct, Cricve  

 

Parteneri media: Realitatea TV, Ziua de Vest, Focus Vest, Sapte Seri

Va asteptam!

 

             Laila Onu

 

             Director executiv