Junior Chamber International (JCI) Bucuresti anunta lansarea Business pe Bicicleta 2016, editia de primavara, ce promoveaza utilizarea bicicletei ca mijloc de transport la birou si la intalnirile de afaceri. 
 
Sute de iubitori de biciclete isi dau intalnire de doua ori pe an la Business pe Bicicleta (primavara si toamna) pentru a pedala impreuna pe un traseu prestabilit si a atrage atentia asupra unui obicei urban exemplar, care ne face pe toti mai sanatosi, duce la decongestionarea traficului si, cel mai probabil, ne imprieteneste si ne relaxeaza. 
 
Astfel, iubitorii de biciclete isi dau intalnire marti, 24 mai, de la ora 18.30, in Parcul Tineretului, sub sloganul Get a suit & Ride a Bike. De aici vor pleca la ora 19.30, pedaland in grup,  pe arterele principale ale Capitalei, pe urmatorul traseu, ce are ca punct final cafeneaua Tete a Tete, din parcul Herastrau: Parc Tineretului - Bd. Dimitrie Cantemir - Bd. Unirii - Bd Libertatii - Bd. Natiunile Unite - Str B. P. Hasdeu - Str. Vasile Parvan - Str. Berzei - Str. Buzesti - Piata Victoriei - Bd. Aviatorilor - Piata Charles de Gaulle - Piata Arcul de Triumf - Terasa Tete a Tete, parcul Herastrau.
 
Terasa Tete a Tete din Herastrau va fi gazda pentru o sesiune de speech-uri, networking si multe concursuri cu premii surpriza 
Invitatii speciali ai evenimentului, care vor povesti despre experienta lor personala cu bicicleta in trafic dar si de ce prefera acest mijloc de deplasare si cum i-a schimbat acest obicei sunt: subsecretarul de stat pe Sport din Ministerul Tineretului si Sportului, domnul Augustin Ioan si Mihai Baractaru, primul triatlonist roman calificat la Campionatul Mondial Ironman Kona.
 
“Este un proiect aproape de sufletul nostru, dezvoltat de JCI Bucuresti impreuna cu echipe inimoase de voluntari inca din 2010. Vrem sa promovam mersul pe bicicleta ca alternativa la alte mijloace de transport, atat pentru deplasarea in scopuri de business cat si in scop personal. De cand organizam Business pe Bicicleta au fost peste 3.000 de biciclisti care au pedalat alaturi de noi, pe arterele principale ale Bucurestiului la ore de trafic intens. Am reusit sa donam catre o cauza nobila 15 biciclete si vrem sa continuam. Va asteptam alaturi de noi, sa dam impreuna un exemplu celorlalti si sa crestem comunitatea bike friendly din Bucuresti si din tara!“, spune Cristi Tudorescu, presedinte JCI Bucuresti. 
 
“Cred ca noi, tinerii, trebuie sa fim primii care ne implicam in imbunatatirea conditiilor pentru cei care se deplaseaza in oras cu bicicleta. Business pe Bicicleta este inprimul rand o ocazie de a ne intalni intr-un cadru prietenos, relaxat si de a transmite prin miscarea noastra un mesaj important. Asadar, Get a suit & Ride a Bike, marti, 24 mai!“, spune Catalina Branza, secretar general JCI Romania si Project Manager al evenimentului. 
 
Partenerii evenimentului: Gama Digital Printing, Bittnet Systems, Techir, Skirt Bike, Design Studio 441, Bike Boutique & More, Cobi Bicycle, Tete a Tete, iVelo, All Boutique, Captive Escape Room, Fixie People, Stand.ro.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Times New Roman, Economic Zoom, Adrenallina.ro, Radio Bucuresti FM, Sport Total FM, Bike FM, Romania Pozitiva.  

Co organizator: Adrenallina, Sports PR & more, prima agentie de comunicare sportiva din Romania. 
 
Detalii suplimentare despre proiect si update-uri se regasesc pe site-ul oficial al evenimentului si pe cele 2 pagini de Facebook - Business pe Bicicleta, si pagina de eveniment Business pe Bicicleta 24 mai. 
 
# # #
Despre JCI 
Junior Chamber International (JCI) este o organizatie neguvernamentala internationala care numara 200.000 de membri – tineri lideri, antreprenori si profesionisti cu varste intre 18 si 40 de ani – in peste 100 de tari.
JCI Romania tinteste sa fie cea mai importanta retea de tineri lideri, antreprenori si profesionisti din Romania.
 
JCI Bucuresti s-a infiintat in anul 2003 si deruleaza proiecte cu tematici legate de cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel international: afaceri (proiectele JCI Tineri Antreprenori si Business Target Club), dezvoltare individuala (JCI Monthly Training), relatii internationale (conferint einternationale JCI si twinning-uri) si responsabilitate fata de comunitate (Business pe Bicicleta).
 
Mai multe informatii despre organizatie si proiectele sale, puteti afla consultand site-ul www.jcibucuresti.ro.