„Plantăm fapte bune în România” anunţă amânarea cu o săptămână a acţiunilor de împădurire din localitățile Șotânga (Dâmbovița), Jegălia (Călărași), Armășești (Ialomița), Cozieni (Buzău) și Călugăreni (Giurgiu) programate în data de 18 noiembrie, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. 
Astfel, voluntarii, instituţiile şi toţi cei implicaţi sunt aşteptaţi în data de 25 noiembrie pe plantaţiile pe care s-au înscris.

Decizia a fost luată din cauza condițiilor meteo nefavorabile de săptămâna aceasta: pe majoritatea plantațiilor continuă să plouă, motiv pentru care terenurile au exces apă, iar accesul și munca pe faţa locului devin mult mai dificile. 

Prognoza meteo pentru 25 noiembrie este favorabilă acțiunii, chiar dacă se anunță temperaturi mai scăzute. Motivele de mai sus impun amânarea acțiunii de plantare în data de 25 noiembrie. 

Totodată, acțiunile din Sînmihaiu Român (Timiș), Grecești (Dolj), Vladimir (Gorj) și Peștera (Constanța) vor avea loc mâine 18 noiembrie, conform planificării inițiale.

Vă mulțumim pentru înțelegere!