Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis și Coaliția pentru Mediu din România organizează în perioada 22-23 noiembrie, la Predeal, Forumul de Mediu 2018, cel mai mare eveniment despre problemele de mediu din România. 
 
Forumul își propune să aducă împreună organizațiile cu activități în domeniul mediului din toată țara, parteneri sociali și organizații interesate punctual de anumite aspecte de mediu, într-un efort de coalizare și organizare pentru găsirea unor soluții durabile la probleme precum: poluarea urbană, protejarea padurilor și a spațiilor verzi, energie și transporturi, gestionarea deșeurilor sau risipa alimentară. 
 
Evenimentul va fi structurat în trei sesiuni, una generală, în care se vor discuta aspecte privind politicile publice, noțiuni de dezvoltare durabilă și egalitate de șanse, cea de a doua va fi dedicată lucrului în grupuri împărțite pe tematici ca cele enumerate mai sus, iar cea de-a treia va viza forme de coalizare și funcționare a sectorului ONG cu preocupări legate de protejarea mediului.
 
Pentru înscrieri vă invităm să completați formularul de participare. Costurile de transport, cazare și mese vor fi suportate de Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis, în limita locurilor disponibile.
 
Evenimentul este organizat in cadrul proiectului Politici Publice pentru Delvoltare Durabilă, derulat de Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis și cofinanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă, Competența face Diferența, cod 112992.