Raluca Moianu (prezentator TV), Alexandra Ivan & Alec Sandor (feat. PinkLemon), Ana Limban(vioara), Giuliano Zamolo si Sonia Grindeanu (campioni Wushu), Alexandru Grancea (orga), balerine de la Clubul de Dans al Casei de Cultura Nicolae Balcescu, coordonate de Doamna profesor coregraf Svetlana Zotina, tinerii talentati Andrei Serban,Ana Constantinescu, micuta speranta a baletului din Craiova, Ioana Lucia Ghivercea, precum si alti membri de excelenta ai IRSCA Gifted Education vin sa sustina cu talentul si maiestria lor pe 4 decembrie la ora 18.00, Evenimentul Caritabil DAU MAI DEPARTE pentru infiintarea primului Centru pentru copii cu abilitati inalte.

CAND: In 4 decembrie, ora 18.00, Vineri.

Durata spectacolui: aprox 4 ore, 18-22.

UNDE: Soseaua Vergului 59, Parter, sector 2, Bucuresti
LA CEL MAI MARE CENTRU DE JOACA PENTRU COPII - HAPPY PLANET

Va asteptam cu mic cu mare, parinti, bunici, si copii.

INTRAREA este LIBERA.

HARTA: http://giftededu.org/invitatie-pentru-parinti-si-copii

Evenimentul, organizat ca o mare serbare, la care sunt invitati toti parintii si copiii de la toate gradinitele din Bucuresti, va contine numere artistice performate de copii talentati apartinand Gradinitei Pink Lemon, Centrului Gifted Education, dar si altor gradinite din Bucuresti, o licitatie si o tombola.

Anul acesta peste 500 de copii din intreaga tara au fost voluntari, realizand si donand peste 500 de lucrari, sustinand cu talentul lor campania DAU MAI DEPARTE pentru a sensibiliza oamenii in vederea infiintarii primului Centru non-profit pentru Descoperirea si Dezvoltarea Talentului si Inteligentei – primul Centru Gifted Education pentru copii cu abilitati inalte. Detalii:www.giftededu.org/daumaideparte

Gradinita Pink Lemon a donat cea mai frumoasa si cea mai mare lucrare, realizata de copii coordonati de Mirela Traistaru (artist)si Raluca Badica, urmand ca toti copiii si parintii sa fie prezenti pentru a o licita si dona sumele obtinute pentru realizarea centrului. Gradinita Pink Lemon doreste sa-si exprime prin aceasta participare caldura sustinerii acestui frumos obiectiv pana la infaptuirea lui. Fondurile obtinute vor sustine infiintarea primului centru pentru copii cu potential inalt - o categorie de copii cu nevoi speciale de educatie si cu risc social ridicat, si copii talentati cu dificultati financiare.

Va asteaptam cu surprize minunate si o tombola cu premii speciale din partea Happy Planet!
Ii vom premia pe cei mici in ore de joaca la Happy Planet, participarea la ateliere de joc creativ si desen, origami, dans, sport, etc.

Parteneri Media:Copilul.ro, Psychologies.ro, Stiriong.ro, Radio Itsy Bitsy, Gradinite.com, ProCom - Centrul de Comunicare Profesionala.

Sustinatori: LumeBuna.ro

Parteneri: IRSCA Gifted Education si Gradinita Pink Lemon

Sponsor: Happy Planet, cel mai mare centru de joaca pentru copii.

****************************

DESPRE "DAU MAI DEPARTE"

Este prima campanie care s-a afiliat la Miscarea Mondiala PAY IT FORWARD, dorind sa ne faca sensibili la infiintarea primului Centru Gifted Education pentru copii cu abilitati inalte. Filosofia DA MAI DEPARTE este aceea de a face un bine celor care nu se pot ajuta singuri, iar cei care primesc, la randul lor, sa ajute alti oameni care nu se pot ajuta singuri. O filosofie sociala simpla, dar de o forta enorma, care face inconjurul lumii si aduce speranta in sufletul oamenilor.

WEB: www.giftededu.org/daumaideparte

DESPRE HAPPY PLANET - CEL MAI MARE LOC DE JOACA PENTRU COPII

Happy Planet este cel mai mare loc de joaca pentru copii disponibil in prezent in Bucuresti. Happy Planet depaseste 600 de mp amenajati in interior. Copiii, locuitorii acestei planete fericite, vor gasi aici tobogane, labirinturi, trampoline, jocuri mecanice (fotbal, hochei, biliard, dirts) si sportive, atelier de creatie, petreceri organizate, aniversari, serbari si reprezentii artistice (scena amenajata), karaoke live, mascote, cadouri si surprize. Toate acestea sub supravegherea unui personal calificat. In tot acest timp, parintii sau insotitorii se pot relaxa la caffe bar-ul wi-fi Caffe Planet - de unde pot supraveghea copiii la PlanetTV, fara a-i stanjeni! Intreaga locatie dispune de monitorizare video, pentru siguranta vizitatorilor nostrii.

Deschis zilnic de la 11.00 la 20.00.

Soseaua Vergului, nr 59, parter.

Parintii si insotitorii de grup au accesul gratuit pe viata!

WEB:www.happyplanet.ro

DESPRE CENTRUL GIFTED EDUCATION

Lansat pentru finantare prin donatii ca proiect non-profit al IRSCA Gifted Education in 2009, Centrul Gifted Education va reprezenta primul centru non-profit din tara pentru dezvoltarea si descoperirea talentului si inteligentelor multiple, dedicat copiilor cu potential ridicat, o institutie moderna de educatie, axata pe utilizarea celor mai bune tehnologii didactice validate la nivel international si implicate in descoperirea, promovarea si dezvoltarea abilitatilor naturale si a potentialului copiilor.

WEB: www.giftededu.org