Fundatia “Alaturi de Voi” Romania va invita vineri, 27 noiembrie 2009, incepand cu ora 11.00 la City Park Mall Constanta la evenimentul de marcare a Zilei Mondiale de Lupta antiSIDA.

Evenimentul are loc in cadrul campaniei nationale “Deschide-ti inima! Sunt la fel ca tine!” si este organizat in mod traditional de ADV Romania.

Va comunicam si cele mai importante repere orare:
  • ora 11,00 – sosirea partenerilor campaniei pentru realizarea fundei umane. Funda va fi delimitata de persoane imbracate in rosu. Participanţilor li se vor împărţi 100 de lumânări personalizate cu mesajul campaniei.
  • 11,10 – 11,35 - derularea conferintei de presa in incinta Sky Level la City Park Mall Constanta.
  • 11,40 – 11,50 – momentul lumanarilor aprinse, in care participantii vor fi invitati sa aprinda lumanarile in memoria persoanelor decedate de SIDA.
  • 11,50 – 12,00 –comemorarea persoanelor decedate de HIV/SIDA.
  • 12,00 – 13,00 – oferirea de materiale informative si retragerea participantilor.
 La conferinta de presa va participa si Domnul Profesor Doctor Sorin Rugina, Coordonator al Programului HIVSIDA, Constanta.

Pentru ca un astfel de eveniment este si un act de solidaritate al comunitatii cu persoanele care traiesc cu HIV si familiile acestora, ni s-au alaturat la City Park Mall Constanta, Fundatia Baylor Marea-Neagra, Fundatia MGH – Casa Speranta, CENTRAS Constanta, Liceul Teoretic „Decebal” Constanta, Liceul Teoretic „Lucian Blaga” Constanta, Grup Scolar de Electrotehnica si Telecomunicatii Constanta, Grup Scolar „C.A. Rosetti” Constanta, Grup Scolar CFR „I.Gh. Duca” Constanta, Colegiul National „Mihai Eminescu” Constanta, Scoala Generala nr. 10 Constanta, Colegiul Tehnic de Marina „Al. I. Cuza” Constanta, Spitalul Clinic de Boli Infectioase Constanta si Inspectoratul Scolar Constanta.

Va asteptam la eveniment pentru ca impreuna sa dam dovada solidaritatii comunitatii constantene cu personale infectate si afectate HIVSIDA.

Detalii despre eveniment puteti primi la tel: 0241.670 350, mobil: 0757.110 250, persoana de contact: Georgiana Iofciu.