Fundatia Comunitara Cluj si partenerii sai invita clujenii sa inoate pentru Cluj. Evenimentul va avea loc in data de 11 iulie 2009 la Bazinul Olimpic Cluj – Napoca.

Concursul de inot este un eveniment de strangere de fonduri organizat de Fundatia Comunitara Cluj in scopul crearii Fondului pentru Initiative Comunitare. Din acest fond, in functie de suma care va fi mobilizata, vom sustine unul sau mai multe din proiectele de mai jos:

“Excelenta in stiinte – dezvoltare sigura”, Centrul Regional de Excelenta   

“Un laborator bine dotat pentru un mediu mai curat”, Grupul Scolar de Chimie Industriala Terapia

“Atelier de preprofesionalizare a elevilor deficienti de auz”, Liceul pentru Deficienti de Auz  

“Bucuria de a vedea!”, Liceul pentru Deficienti de Vedere  

“Vorbim, Scriem si Citim Corect”, Scoala Speciala C.R.D.E.I.I.  

“Nu aud, dar pot dansa”, Scoala Speciala pentru Deficienti de Auz Nr. 2

“Ii asteptam la Swimathon-ul Fundatiei Comunitare Cluj pe toti cei carora le place sa inoate, vor sa se distreze si, mai ales, le pasa de Cluj. In competitie pot intra inotatori persoane fizice si inotatori reprezentanti ai unor persoane juridice: companii, institutii, organizatii. Fiecare inotator inscris ne aduce mai aproape de obiectivul evenimentului, si anume mobilizarea sumei necesare sustinerii celor 6 proiecte locale.“ Simona Serban, director executiv Fundatia Comunitara Cluj

Termen limita pentru inscrieri: 10 iulie 2009. Taxa de participare: 1.000 RON pentru inotatorii care vor reprezenta o companie in competitie si 100 RON pentru inotatorii persoane fizice care se inscriu in nume propriu. Detalii complete despre eveniment, inclusiv despre procedura de inscriere, categorii, regulament, premii, catalogul proiectelor pot fi gasite pe site-ul www.swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro.

***
Fundatia Comunitara Cluj acorda finantari initiativelor locale in cadrul unor programe ce sprijina implicarea civica, educatia tinerilor si copiilor, cultura, integrarea in viata comunitatii a grupurilor defavorizate, voluntariatul, parteneriatele si dezvoltarea comunitara. Pana in prezent, Fundatia Comunitara Cluj a gestionat si oferit finantari pentru 74 de proiecte in cadrul programelor YouthBank, Gradina Verde de la Gradi si Collegium. Excelenta in Educatie.

Simona Serban
Director executiv Fundatia Comunitara Cluj
T: +40-264-434.618; Fax: +40-264-434.619
E:  simona.serban@fundatiacomunitaracluj.ro  
www.fundatiacomunitaracluj.ro

RSVP
Alin Vaida, Event manager
M: 0757 382426
E: alin.vaida@fundatiacomunitaracluj.ro