IRSCA Gifted Education lanseaza prima actiune competitiva pe toate domeniile de activitate extrascolara si artistica pentru descoperirea tinerelor talente din liceele din Bucuresti.

Asociatia IRSCA Gifted Education, recunoscuta la nivel national si international in domeniul promovarii valorilor educatiei de excelenta anunta cu bucurie lansarea primului eveniment  de identificare a copiilor si tinerilor talentati, ce se va desfasura in data de 28 mai, ora 12:00, in sala de sport din cadrul Colegiului Iulia Hasdeu.  

Prin organizarea acestui concurs, Asociatia IRSCA Gifted Education impreuna cu Colegiul National Iulia Hasdeu, partenerul principal al evenimentului, isi propun sa identifice talente nedescoperite inca, cat si sa recompenseze si incurajeze tinerele talente prin oferirea unui suport de programe si activitati in cadrul asociatiei IRSCA Gifted Education prin care ei se pot dezvolta armonios. Mai mult, prin desfasurarea acestui eveniment important, dorim sa promovam ideea de lansare a programelor extrascolare si artistice in randul liceelor, astfel ca nevoile dezvoltarii potentialului natural sa devina o necesitate reala si importanta in structura programelor scolare.  

Domeniile la care pot participa tinerii si copiii sunt: 
-  arta dramatica
-  dans
-  creatie literara
-  muzica
-  arta plastica
-  arta fotografica  

Comisia juriului va fi compusa din specialisti din domeniile mai sus mentioante. Prezidiul comisiei juriului il are ca invitat pe dl profesor Florian Colceag, expert international in educatia copiilor supradotati, presedintele Consortiului National al pentru Educatia Tinerilor si Copiilor cu Potential Inalt – EDUGATE, presedinte IRSCA Gifted Education.  

Au fost lansate invitatii doamnei Savu Ileana- secretar de stat in cadrul Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului, cat si institutiilor mass-media. 

Date de contact:
Ardeleanu Paul,
Ambasadorul primului centru Gifted Education din Romania,
paul{arond}giftededu.org
0724 035 650