AIESEC este cea mai mare organizatie internationala de tineret structurata sub forma unei platforme de oportunitati menite sa le ofere acestora posibilitatea de a-si dezvolta abilitati de lideri.

Congresul anual AIESEC ce reuneste anul acesta peste 700 de tineri din 100 de tari va avea loc la Istanbul - Turcia. Evenimentul va fi deschis oficial de primarul metropolei, Kadir TOPBAS.

Romania va fi reprezentata de membrii din comitetul national de conducere al AIESEC Romania precum si de presedintii de la nivel local, din cele 13 orase din tara unde AIESEC este prezent (Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Timisoara si Targu Mures). Printr-o serie de dezbateri si seminarii cu lideri în domenii ca, afacerile pe plan mondial, cultura, stiinta, si lideri din randul tinerilor  talentati din AIESEC, ei vor avea ocazia sa împartaseasca opinii si sa inteleaga cele mai stringente probleme existente acum la nivel global.

Congresul de 10 zile, este cel mai important din ciclul de conferinte AIESEC si va începe la 21 august odata cu discursul lui Kadir Topbas. Ceremonia va fi urmata de un “Global Village” unde delegatii din cele 100 de tari vor avea ocazia sa-si prezinte elemente din cultura lor traditionala.

În urma conferintei AIESEC îsi va seta directia ca si organizatie pentru o perioada de un an de zile. În efortul de a implica toti cei 23.000 de membrii AIESEC dar si alti tineri din toata lumea, materiale online si impresii din partea delegatilor vor fi postate pe internet la adresa http://www.live.myaiesec.net/.

DESPRE AIESEC

AIESEC este cea mai mare organizatie internationala de tineret structurata sub forma unei platforme de oportunitati menite sa le ofere acestora posibilitatea de a-si dezvolta abilitati de lideri. Prezenta in 1100 de universitati si avand peste 23.000 de membrii din 100 de tari, AIESEC este în Romania de 17 ani în 13 dintre cele mai mari centre universitare din tara.

Oferind acces la peste 5000 de pozitii de lider si la peste 4000 de internship-uri internationale AIESEC este o organizatie ce activeaza lideri, dand nastere unei retele de oameni ce pot avea un impact pozitiv în societate.

Pentru mai multe informatii:

Tica Mihai
Vice-Presedinte Comunicare
AIESEC Romania
mihai.tica@aiesec.net