Într-un cadru festiv, Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor și-a premiat voluntarii pentru reușitele din anul 2017, în cadrul Galei „Împreună pentru bătrâneți frumoase”. Cei peste 100 de voluntari prezenți, atât din București, cât și din țară au oferit în cursul anului sprijin emoțional, practic și material vârstnicilor singuri și izolați din București, Constanța, Brăila, Pitești, Ploiești și Târgoviște.  Evenimentul se încadrează la nivel internațional în acțiunile desfășurate de Ziua Internațională a Voluntarilor, sărbătorită în fiecare an pe 5 decembrie.

Gala „Împreună pentru bătrâneți frumoase” și-a propus să aducă împreună cât mai mulți voluntari ai asociației și să ofere un prilej atât de recunoaștere a implicării lor în cauza vârstnicilor, cât și un moment de sărbătoare și de bilanț al anului 2017. Evenimentul a avut loc vineri, 24 noiembrie la Restaurantul „La Bordei” din București. În cadrul evenimentului au fost oferite voluntarilor, dar și coordonatorilor de voluntari, 35 de trofee pentru implicare extraordinară.

Voluntarii au avut parte și de o surpriză. Actorul Costel Bojog a acceptat invitația de a participa la Gală și de a oferi un show de stand-up comedy pro-bono.
Implicarea extraordinară a voluntarilor Niciodată Singur este recunoscută în acest an și de Gala Națională a Voluntarilor. Campania „Flori pentru Suflet” derulată în fiecare an de asociație este nominalizată la categoria „Campania de Voluntariat a Anului 2017”, iar Dana Popescu, voluntar cu vechime Niciodată Singur este propusă pentru „Voluntarul Anului în domeniul Social”.

Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor a fost înființată în anul 2015, din dorința voluntarilor de a oferi bătrâneți demne și liniștite bătrânilor greu încercați de soartă. În anul 2017, cei 200 de voluntari ai asociației au oferit peste 5000 de ore de voluntariat în folosul a 990 de vârstnici ce se confruntă cu singurătatea și o situație materială precară. Programele de voluntariat ale Asociației includ atât voluntariat individual, cât și corporate. 

Preluând modelul de implicare al Federației Les Petits Freres de Pauvres, cu ajutorul voluntarilor și al sponsorilor, Asociația oferă vizite săptămânale în căminele de bătrâni și la domiciliul vârstnicilor, ieșiri ocazionale la evenimente sociale și culturale, mese de duminică și de sărbătoare și mici excursii pentru vârstnicii ce nu au mai ieșit de ani buni din oraș. În plus, organizația intervine și în cazul vârstnicilor greu încercați de sărăcie cu pachete de alimente, lemne de iarnă și alte lucruri necesare unui trai decent. Detalii pe www.niciodatasingur.ro.