bauMax in parteneriat cu Centrul Mures al Fundatiei „Alaturi de Voi” Romania organizeaza in data de 7 octombrie a.c., intre orele 1000 – 1200, Ziua bauMax dedicata persoanelor cu nevoi speciale, o actiune de responsabilitate sociala corporatista care doreste sa atraga atentia comunitatii muresene asupra faptului ca persoanele cu dizabilitati, inclusiv HIV/SIDA, pot fi o resursa pentru comunitate, pot fi utile si pot darui. In 7 octombrie 2009, prin evenimentul organizat in parteneriat, se doreste a se demonstra ca barierele ridicate de societate in relatia cu persoanele cu nevoi speciale pot fi trecute usor, daca exista disponibilitate. bauMax va face acest pas, dand posibilitatea persoanelor cu dizabilitati sa descopere universul bauMax, fiind gazda a trei ateliere de lucru - ikebana, pictura pe obiecte de ceramica, impodobirea unui obelisc cu plante artificiale.

„Ne bucuram de deschiderea pe care o manifesta bauMax si am dori ca exemplul sa fie urmat de cat mai multe firme. ADV Romania face mari eforturi pentru a convinge ca persoanele cu handicap, inclusiv HIV/SIDA, isi merita un loc demn in comunitate, iar actiunea va dovedi inca o data ca acesti oameni, copiii nostri sau ai prietenilor nostri, vecinii nostri, cunoscutii sau ...necunoscutii nostri pot fi membri cu drepturi egale ai comunitatii in care traim cu toti. Pentru noi va fi o activitate obisnuita a Clubului Tinerilor, intr-o zi de exceptie, daruita noua de bauMax si pe care noi o daruim comunitatii. Va asteptam la bauMax!” – a declarat Carmen Speranta Ciulea, director al Centrului Mures al ADV Romania.

Evenimentul va incepe la ora 10 cu o conferinta de presa de 30 minute si va continua cu acele ateliere in care publicul va putea vedea cum se lucreaza la Clubul Tinerilor, precum si o parte din produsele confectionate de persoanele cu nevoi speciale, beneficiarii ADV Romania.

Pentru detalii poate fi contactata d-na Carmen Speranta Ciulea, director al Centrului Mures al ADV Romania, tel.0757-110253, e-mail advms@alaturidevoi.ro, site www.clubultinerilor.eu .