close

Juriu

Alina Stanciu

Alina Stanciu

Managing Director - Ogilvy Public Relations Worldwide/ Bucharest

Alina Stanciu conduce biroul din Romania al agentiei Ogilvy Public Relations Worldwide si divizia de sustenabilitate a grupului Ogilvy, avand peste 11 ani de experienta in managementul reputatiei, cu focus pe comunicare corporate si de brand, crisis management si CSR.

Pe parcursul carierei  sale, Alina Stanciu a ajutat la construirea si mentinerea reputatiei unor companii multinationale si locale de renume, ONG-uri si institutii publice. Portofoliul sau de clienti cuprinde marci renumite, printre care ING Bank, Eureko, LG Electronics, British American Tobacco, Heineken Romania, Petrom, PeliFilip Law Firm, Diageo, dar si Romtelecom, Flanco, Tuborg Romania, Colgate-Palmolive, P&G sau Fundatia “Copii Sanatosi”.

Din 2007, in cadrul Ogilvy Public Relations, Alina Stanciu a dezvoltat si coordonat o echipa formata din specialisti in comunicare cu expertiza in industrii precum energie, finante-banci, FMCG, tehnologie, transporturi, retail si servicii, ceea ce a pozitionat agentia pe primele locuri in topul companiilor specializate in relatii publice.



Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes