close

Juriu

Alina  Seghedi

Alina Seghedi

Președinte și cofondator - Asociația Reality Check

Alina Seghedi lucrează de 18 ani în sectorul neguvernamental, atât în proiecte la firul ierbii, cât și în dezvoltarea de politici de incluziune socială pentru cei mai săraci copii din România. Din 2017, este președinte și cofondator al Asociației Reality Check. 
 
În 2017, Alina a fost consilier parlamentar pe domeniile educație, servicii sociale, sănătate și locuire. În 2016, a fost co-autor al Pachetului Integrat pentru Combaterea Sărăciei, la Cancelaria Prim-Ministrului, și a lucrat la Ministerul Fondurilor Europene, întâi consilier al ministrului și apoi secretar de stat responsabil de Programul Operațional Capital Uman și Programul Operațional pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate. În perioada 2004-2015 a fost director de dezvoltare la Asociația OvidiuRo, iar între 2000 și 2004 a strâns fonduri pentru programe pentru copiii străzii, familii sărace și vârstnici din București, la Asociația Sfântul Stelian.
 
Alina a terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București (2000) și are un Master Executiv în Administrație Publică de la Hertie School of Governance, Berlin (2014). Experiența ei include design și management de proiecte, monitorizare și evaluare de programe de educație, sănătate și locuire în peste 60 de comunități sărace din țară, facilitarea colaborării intersectoriale la nivel național, județean și local, lobby și advocacy.

Photo credits: @Steluța Popescu
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes