close

Juriu

Lacramioara  Botezatu

Lacramioara Botezatu

Project Manager CSRmedia.ro

Absolventa a Facultatii de Istorie - Universitatea Bucuresti si a unui Master de Comunicare si Relatii Publice din cadrul SNSPA, Lacramioara a lucrat in presa scrisa timp de aproape 10 ani (2001 - 2004 - Reporter la Ziarul de Vrancea; 2004 - 2010 - Redactor Sef - Agenda Constructiilor). In tot acest timp Lacramioara a publicat peste 10.000 de articole pe diverse teme si domenii.

Ulterior a lucrat in redactiile unor televiziuni de stiri (2011-2012 Antena 3; 2012- TVR Info). Din septembrie 2011 Lacramioara s-a orientat spre presa online, abordand domeniul CSR. La inceput a lansat platforma de stiri www.csrmedia.ro, dedicata exclusiv stirilor despre actiunile companiilor autohtone in ceea ce priveste sustinerea comunitatilor in care activeaza si impactul pe care acestea il au asupra beneficiarilor.

Cu echipa CSRmedia.ro a lansat Harta Proiectelor de CSR (proiecte.csrmedia.ro). Harta cuprinde o baza de date a proiectelor de CSR realizate in Romania incepand din anul 2011. Pentru a crea un peisaj mult mai bine definit al Responsabilitatii Sociale din Romania, echipa CSRmedia.ro organizeaza in acest an si competitia Romanian CSR Awards (www.csrawards.ro), eveniment dedicat exclusiv premierii actiunilor de CSR ale companiilor din Romania.

Pentru a se specializa in domeniul CSR, Lacramioara a absolvit cursul "Responsabilitatea sociala a companiei", organizat de catre Academia de Studii Economice.


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes