close

Juriu

Cosmin  Alexandru

Cosmin Alexandru

Partener - Wanted Transformation Consultancy, Presedinte - Asociatia Erudio

Cosmin Alexandru si-a dedicat ultimii 9 ani consultantei. Primii 6 in zona brandingului si a strategiei, iar din 2011 in sfera proceselor de transformare organizationala. Inainte de asta, a activat peste 12 ani (1992 – 2005) in postura de co-fondator si ulterior director general al celei mai mari companii de cercetare de piata din tara – GfK Romania. In anul 2002 a facut parte din programul ”Echipa de Excelenta GfK” in care, alaturi de alti 14 manageri din toata lumea ai companiei, a redefinit “Setul de Valori” (Corporate Values) al Grupului GfK la nivel mondial.
 
Cosmin e Eisenhower Fellow, SUA, fiind selectat impreuna cu alti 25 de bursieri din tot atatea tari pentru a face parte din Multi Nation Program of Eisenhower Felowships in 2005.
 
Cosmin face parte dintre membrii fondatori ai Asociatiei Erudio, care desfasoara mai multe programe de educatie pentru lideri de business, cel mai important fiind Erisma – Leadership Creativ. Din 2013 preda cursul "Leading with a Story" in programul de Executive MBA al Maastricht School of Management din Bucuresti.
 
Cosmin e implicat si in activitati non-profit, consiliind si sprijinind organizatii precum AIESEC Romania, Scoala de Valori, Fundatia Comunitara Bucuresti sau Romanian Business Leaders.  
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes