close

Juriu

Gina  Apolzan

Gina Apolzan

Specialist Dezvoltarea Adolescentilor si Tinerilor - UNICEF

Absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea din Bucuresti, cu un master in educatie integrata la aceeasi facultate, Gina Apolzan are o experienta de peste 15 ani cu si pentru societatea civila si cunostinte vaste despre sectorul ONG din Romania. A urmat cursuri de formare in analiza tranzactionala si este psihoterapeut in supervizare la Societatea Romana de Analiza Tranzactionala. In 2010, a fost bursiera a primei editii a scolii de vara Human Rights and Drug Policy organizat de Central European University.  

Si-a inceput cariera ca si voluntar la varsta de 18 ani, fiind pe rand asistent social, psihoterapeut, trainer si coordonator de programe nationale si internationale destinate copiilor si tinerilor apartinand grupurilor vulnerabile. 

Din 2009, si-a inceput cariera la UNICEF, iar din 2013 coordoneaza programul dedicat adolescentilor si tinerilor reusind din aceasta pozitie sa conduca echipa de experti care a elaborat prima Strategie de Tineret a Romaniei.
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes