close

Juriu

Vlad  Voiculescu

Vlad Voiculescu

Director de Cabinet - Ministrul Finantelor

Vlad Voiculescu se intoarce in Romania dupa 14 ani petrecuti la Viena unde a absolvit cursurile de licenta si master ale Vienna University of Economics and Business Administration si a acumulat o experienta de peste 10 ani in domeniul financiar. In prezent Vlad este Director de Cabinet al Ministrului de Finante Anca Dragu.
 
Vlad este de asemenea implicat in mai multe proiecte sociale in special in domeniul sanatatii. El este initiatorul MagiCAMP iar din Iunie 2013 indeplineste rolul de Vicepresedinte si Trezorier al European Cancer Patient Coalition.
 
Vlad a fost initiatorul retelei citostaticelor, dezvaluita in investigatia publicata Vlad Mixich/HotNews in noiembrie 2012.  HBO a realizat apoi, pe baza investigatiei HotNews documentarul „Reteaua”, difuzat in toamna anului 2015. "Reteaua citostaticelor" a fost alcatuita din voluntari care timp de mai multi ani au transportat in Romania, fara niciun beneficiu material, medicamente esentiale in tratamentul cancerului care nu se gaseau in spitalele si farmaciile romanesti.   
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes