close

Juriu

Ioana  Gorganeanu

Ioana Gorganeanu

Marketing Manager - Romania and the Balkans, MasterCard Europe

Ioana Gorganeanu este Marketing Manager pentru Romania si regiunea Balcanilor, in cadrul MasterCard Europe. In aceasta pozitie, ea coordoneaza activitatile de marketing din Romania si din alte 8 tari: Bulgaria, Serbia, Albania, Bosnia & Hertegovina, Macedonia, Muntenegru, Moldova si Kosovo
 
Ioana s-a alaturat echipei MasterCard in anul 2006, supervizand initial campaniile de marketing derulate in Romania si in Bulgaria. Din 2007, ea si-a extins activitatea si in celelalte tari din regiune. In paralel cu proiectele de marketing ale companiei, a sustinut programe educative ale Junior Achievement, destinate elevilor si studentilor din Bucuresti si din tara, si s-a implicat in numeroase gale de binefacere, ca reprezentant al MasterCard.
 
Anterior, intre 2004 -2006, Ioana Gorganeanu a lucrat in cadrul departamentului de Client Service al agentiei McCann Erickson. Aici s-a ocupat de companii ca ING, Nestle sau MasterCard, precum si de fundatia Romani CRISS (Centrul Romilor pentru Interventie Sociala si Studii).
 
Intre 2002-2004, Ioana Gorganeanu a contribuit la dezvoltarea Biroului de Relatii Publice al Universitatii din Bucuresti. In aceasta perioada, s-a implicat in crearea retelei de Alumni, a organizat si a participat la targuri de educatie si evenimente ale Universitatii, a redactat articole pentru site si brosuri educationale.
 
Ioana Gorganeanu este absolventa a Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, din cadrul Universitatii din Bucuresti, promotia 2003.
 
 



Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes