close

Juriu

Despina  Andrei

Despina Andrei

Manager Comunicare si Strangere de fonduri - UNICEF in Romania

Despina Andrei este Managerul de Comunicare si Strangere de fonduri al UNICEF Romania, unde coordoneaza strategii integrate de comunicare, advocacy si de strangere de fonduri. Incepand cu anul 2006, ea a construit parteneriate cu sectorul privat si cu lideri de opinie din diverse domenii, campanii de informare si strangere de fonduri premiate, care au sustinut copii vulnerabili si marginalizati din Romania si din lume. Despina are peste 20 ani de experienta profesionala si rezultate dovedite in strangere de fonduri, comunicare, vanzari si marketing. Inainte de a se alatura echipei UNICEF, ea a lucrat in sectorul privat, unde a coordonat activitati de marketing si vanzari in zona de retailing.
 
Despina crede cu tarie ca o diferenta reala in viata copiilor si a familiilor aflate in dificultate se poate face in timp si doar lucrand impreuna.
 
Absolventa a Facultatii de Matematica-Informatica din cadrul Universitatii Bucuresti, Despina detine, de asemenea, un EMBA de la Asebuss si un Masterat in Comunicare si Relatii Publice in cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA), precum si o certificare pe zona de Leadership la Gordon Institute of Business Science din cadrul Universitatii din Pretoria.
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes