close

Juriu

Miruna  Munteanu

Miruna Munteanu

Realizator si moderator TVR International

Absolventa a Facultatii de Automatica din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti, a debutat in presa inca din studentie, in 1993, la ”Ultimul Cuvant”. In 1994, a facut parte din echipa editoriala care a pornit ziarul ZIUA, unde a lucrat 14 ani – intai ca reporter de investigatie, apoi ca editorialist si redactor-sef al suplimentului „Dosare Ultrasecrete”. Din 2008 pana in 2013 a fost editorialist la „Jurnalul National”. 

In televiziune a debutat in 2005, ca realizator si moderator al emisiunii „Dosarele N24”. Au urmat colaborari cu Antena 3 si Realitatea TV. 
Din 2013, realizeaza la TVR International singurul talk-show politic produs in Romania special pentru publicul din Republica Moldova. Emisiunea ”Orizont European” a fost, de altfel, proiectul editorial cu care a debutat TVR Moldova, nascut din dorinta de a oferi informatii si opinii alternative intr-o piata media sufocata de propaganda ruseasca.

In 2010, Miruna Munteanu a castigat de o bursa de cercetare la Institutul Reuters de Studii Jurnalistice din cadrul Universitatii Oxford, tema sa de studiu fiind „Relatia dintre stat si presa in conditii de criza economica”. 
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes