close

Juriu

Alexandra Tinjala

Alexandra Tinjala

Fondator si CEO - Sister&Co

Alexandra Tinjala si-a inceput cariera in publicitate in anul 1996, pe cand avea doar 18 ani,  la Scala / J Walter Thompson. In 1999, preia functia de Account Director regional pe Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa de Sud, pe contul Kraft. In anul 2002 devine cel mai tanar  Head of Account Management  al unei retele globale din Romania si se alatura Consiliului  Director  al agentiei Scala/ JWT. In 2004, Alexandra paraseste Scala/JWT si, timp de cateva luni, participa la diverse actiuni de voluntariat a mai multor organizatii non-profit, printe care si Asociatia OvidiuRo, pentru care organizeaza, in calitate de voluntar, primul eveniment de caritate al Asociatiei in New York (Statele Unite ale Americii).
 
In 2005 isi deschide propria agentie – Sister&Co.
 
Inca de la inceput, Sister&Co se pozitioneaza ca o agentie de publicitate ce are “mai mult de daruit”, directionandu-si mare parte din resurse si expertiza catre cauze sociale.
 
“Orice tara a trecut sau trece la un moment dat prin vremurile prin care trece Romania. Tarile care au depasit un astfel de impas sunt acele tari care si-au asumat aceasta stare de fapt si au fost decise sa depuna eforturi pentru a schimba aceasta situatie.”
 
Din aceasta convingere Alexandra initiaza primul 100% de voluntariat , “Our Big Day Out” – o initiativa menita sa aline, de cel putin de cateva  ori pe an, suferinta celor uitati si aproape abandonati de socieate: copii institutionalizati, batranii ce-si traiesc ultimii ani din viata in aziluri sau familiile care traiesc sub limita saraciei sau in sate marginalizate. “Our Big Day Out apeleaza la talentul nostru cel mai comun, acela de a darui si de a primi, si il valorifica in beneficiul celor mai putin norocosi ca noi. Our Big Day Out este un pas mic in directia asumarii faptului ca viitorul este mai plin de speranta atunci cand societatea este capabila de a darui afectiune si iubire tuturor membrilor ei.”
 
De-a lungul celor 13 editii desfasurate pana in prezent, pe lista OBDO s-au aflat peste 22 de centre de plasament, 9 aziluri de batrani, si 7 fundatii si asociatii non-profit din 8 judete.
 
In 2005, in paralel cu initierea programului “Our Big Day Out”, Alexandra Tinjala devine membru activ al consiliului consultativ al Asociatiei Ovidiu Ro si – totodata – membru al comitetului de organizare al Balului de Caritate sustinut anual de Asociatie. La organizarea si reusita a 5 editii ale Balului, Alexandra a contribuit si de pe pozitia de producator.
 
In paralel, participa si la alte actiuni de voluntariat pentru Asociatia MaiMultVerde, Fundatia FARA, Crucea Rosie, si alte organizatii non-profit.
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes