close

Juriu

Cristina Toderas

Cristina Toderas

Comunicator, Colaborator Sectia Educatie, Relatii Publice, Marketing si Organizari Evenimente - Muzeul National de Istorie a Romaniei

A terminat primul stagiul al programului Comunicatori pentru Societatea Civila, in 2009, proiect aflat sub umbrela Galei Societatii Civile, prin care studentii inscrisi sunt repartizati in institutii de cultura si asociatii non-guvernamentale pentru a ajuta personalul din departamentele de comunicare ale respectivelor organizatii. Chiar din perioada intershipului la Muzeul National de Istorie a Romaniei, Cristina s-a remarcat organizand prima expozitie de motociclete clasice din Bucuresti „O istorie pe doua roti”, ca in cele din urma sa fie angajata. Din 2009 si pana in prezent Cristina a continua sa colaboreze cu muzeul, organizand sau coordonand si alte proiecte muzeografice cum ar fie: expozitie de costume „Eleganta bucuresteana”, seria de conferinte „Prin muzeele lumii” si, cel mai recent proiect, expozitia realizata impreuna cu studentii din cel de-al stagiu repartizati la MNIR - „Papusarii in iarna”.
 
Activitatea in Sectia de Comunicare a muzeului reprezinta continuarea aplicata a studiilor urmate de catre Cristina, si anume, Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, in cadrul Scolii Nationale de Stiinte Politice si Administrative. In prezent, studiaza Antropologie, la Facultatea Stiinte Politice (S.N.S.P.A.).
 
Din aria de interese pot fi mentionate: domeniul de sectorul non-profit, unde Cristina a colaborat timp de cateva luni cu o asociatie; comunicare online absolvind in acest scop training-ului Internship 2.0, activitati pedagogice muzeeale participand la doua dintre workshop-urile organizate de Reteaua Nationala a Muzeelor din Romania.
 


Copyright © Gala Societății Civile - 2024
Site dezvoltat de Netvibes